search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:46
MENU CLOSE

Κούκλες με μπαστούνια, γενετήσια σημάδια, ακουστικά βαρηκοΐας (Photos)

26.05.2015 11:23
Κούκλες με μπαστούνια, γενετήσια σημάδια, ακουστικά βαρηκοΐας (Photos) - Media

Ένας Βρετανός κατασκευαστής παιχνιδιών δημιούργησε κούκλες με αναπηρίες, με σκοπό τα παιδιά να μην ζούνε στον κόσμο της …Barbie.

 

Μπαστούνια, ακουστικά βαρηκοΐας, γενετήσια σημάδια. Τα βλέπουμε καθημερινά. Γιατί να μην τα βλέπουμε και στο παιχνίδι; Ένας Βρετανός κατασκευαστής παιχνιδιών δημιούργησε κούκλες με γενετήσια σημάδια, μπαστούνια, ακουστικά βαρηκοΐας, γενικώς κούκλες με αναπηρίες, με σκοπό τα παιδιά να έρχονται αντιμέτωποι με την πραγματική ζωή και να μην ζούνε στον κόσμο της …Barbie.

 Οι κούκλες είναι εμπνευσμένες από την καμπάνια «Toy like me» στο Facebook, όπου βρίσκουμε και ανάλογα Playmobil. Οι υπεύθυνοι θεωρούν πως τα παιδιά πρέπει να συναντούν ήδη από το παιχνίδι τον κόσμο που θα δούνε αργότερα και επιπλέον, «εάν θέλεις να έχεις μια κούκλα που σου μοιάζει, είναι σημαντικό αυτό να αποτελεί επιλογή». 

Όλο αυτό ξεκίνησε από τους γονείς που έχουν παιδιά με αναπηρίες και αναγκάζονταν να αγοράσουν κούκλες με ψεύτικες αναλογίες, τέλειες, και γενικώς εκτός πραγματικότητας. Το εγχείρημα αυτό τελικά αγκαλιάστηκε από εταιρεία παιχνιδιών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50