search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:49
MENU CLOSE

Μπραντ Πιτ-Τζορτζ Κλούνι: μισιούνται θανάσιμα! (Photos)

28.05.2015 13:08
Μπραντ Πιτ-Τζορτζ Κλούνι: μισιούνται θανάσιμα! (Photos) - Media

Υπήρξαν κολλητοί φίλοι, μετά το «Ocean’s Eleven», αλλά τώρα δεν θέλει να βλέπει ο ένας τον άλλον. 

 

Υπήρξαν κολλητοί φίλοι, μετά το «Ocean’s Eleven», αλλά τώρα δεν θέλει να βλέπει ο ένας τον άλλον. Ο λόγος είναι η … μπίζνα του κινηματογράφου. Ο ένας κάθεται στον λαιμό του άλλου, σύμφωνα με το «National Esquirer». Όλα ξεκίνησαν όταν η εταιρεία παραγωγής του Μπραντ Πιτ, «Plan B», διεκδίκησε τα δικαιώματα για ένα βιβλίο που ήθελε να μεταφέρει στο σινεμά ο Κλούνι.

Πρόκειται για το «Law of jungle» και διηγείται την πραγματική ιστορία ενός δικηγόρου, ο οποίος τα έβαλε με μεγάλη εταιρεία πετρελαίου ως συνήγορος φτωχών αγροτών στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου. Η δικαστική μάχη κράτησε 22 χρόνια και ο δικηγόρος κέρδισε από την εταιρεία 18 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Πιτ «χτύπησε» τα δικαιώματα και άφησε τον Κλούνι σύξυλο, λέγοντας του: «Τζορτζ είναι μόνο business».

Και οι δύο διάσημες νύφες όμως, αντιπαθούν η μία την άλλη. «Η Άντζι θεωεί την Αμάλ φτερό στον άνεμο και η Αμάλ την θεωρεί υποκρίτρια», σύμφωνα με πηγές του «National Esquirer».

Από την εποχή της …φιλίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50