search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:20
MENU CLOSE

Ο Σόιμπλε γουστάρει υποταγή της Κυβέρνησης με τρέλα

29.05.2015 03:00
Ο Σόιμπλε γουστάρει υποταγή της Κυβέρνησης με τρέλα - Media

Να υποτάξει τους ανυπότακτους Έλληνες έχει βάλει αμέτι μουχαμέτι παρά το γεγονός ότι η Μέρκελ δεν θέλει Grexit.

 

Να υποτάξει τους ανυπότακτους Έλληνες έχει βάλει αμέτι μουχαμέτι παρά το γεγονός ότι η Μέρκελ δεν θέλει Grexit.

Ο εγωπαθής υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας φαίνεται να έχει σχέδιο… Θέλει μια συμφωνία που θα είναι αδύνατον να περάσει από την κυβερνητική πλειοψηφία, ώστε να παρέμβουν οι πρόθυμοι και να προκύψει μια συγκυβέρνηση.

Καθόλου άλλωστε τυχαίο δεν είναι ότι o Ποταμίσιος Σταύρος δηλώνει ότι θα ψηφίσει με χέρια και με πόδια την όποια συμφωνία έρθει στη Βουλή. Προσπαθεί να βάλει πόδι στην Κυβέρνηση σιγά σιγά.

Την ίδια ώρα διαρρέουν σενάρια περί χρεοκοπίας το τριήμερο μπας και καταφέρουν  να τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί τον ΣΥΡΙΖΑ βάζοντας τον να υπογράψει ότι του πούνε… «8 μέρες μέχρι τη χρεοκοπία της Ελλάδας, η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε, αυτή τη φορά πραγματικά», γράφει η φίλα προσκείμενη γερμανική φυλλάδα  Tageszeitung με νόημα.

Και όσο γίνονται αυτά στην ψωροκώσταινα, κάποιοι βιομήχανοι στην χώρα μας διπλασιάζουν τα κέρδη τους εις βάρος των χαμηλότερων στρωμάτων!!!

Από όπου πλέον και να το δεις βρωμάει. Το μεγάλο στοίχημα για την κυβέρνηση είναι να μην κάνει πίσω και να προχωρήσει σε συμφωνία που θα γίνει δεχτή από την κυβερνητική πλειοψηφία. Άλλωστε εάν ο Σόιμπλε οδηγήσει την κατάσταση σε αδιέξοδο, υπάρχει ο δρόμος των εκλογών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:20