search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:20
MENU CLOSE

Σταθάκης: Με υποχωρήσεις θα καταλήξουμε σε συμφωνία

29.05.2015 10:13
Σταθάκης: Με υποχωρήσεις θα καταλήξουμε σε συμφωνία - Media

Για την πορεία των διαπραγματεύσεων που θα καταλήξουν σε υπογραφή συμφωνίας, επωφελή και για τα δυο μέρη, έκανε λόγο από το βήμα της Βουλής ο Γιώργος Σταθάκης.   

 

Για την πορεία των διαπραγματεύσεων που θα καταλήξουν σε υπογραφή συμφωνίας, επωφελή και για τα δυο μέρη, έκανε λόγο από το βήμα της Βουλής ο Γιώργος Σταθάκης.   

Μιλώντας κατά την διάρκεια συζήτησης επερώτησης της ΝΔ για τα δημόσια έργα ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης δήλωσε ότι «σεβόμαστε την εντολή, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μία συμφωνία που θα απεμπλέξει το σύστημα. Κάνουμε υποχωρήσεις σε πολλά θέματα, αλλά θα καταλήξουμε σε μία συμφωνία επωφελή και για τα δύο μέρη».

Αναφερόμενος στην «καταστροφολογία», όπως είπε, της ΝΔ ο Γιώργος Σταθάκης σημείωσε πως «τίποτε από τα 3 καταστροφολογικά σενάρια δεν έχει συμβεί. Δεν κατέρρευσε το τραπεζικό σύστημα. Δεν κατέρρευσαν τα δημόσια έσοδα, πάνε καλά πιο καλά από τους προηγούμενους μήνες. Δεν κατέρρευσε η οικονομία. Η μείωση είναι οριακή». Και συμπλήρωσε λέγοντας ότι «ο τρόπος που η κυβέρνηση διαχειρίζεται τα πράγματα δεν μπορεί να παράξει σήμα ότι θα σταματήσουν την επόμενη εβδομάδα τα έργα όπως λέτε. Υπάρχουν προβλήματα αλλά εδώ είμαστε για να τα λύνουμε», πρόσθεσε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50