search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:38
MENU CLOSE

Η κόρη της Μαντόνα δεν πήρε τίποτα από τη μαμά της (Photos)

12.06.2015 12:38
Η κόρη της Μαντόνα δεν πήρε τίποτα από τη μαμά της (Photos) - Media

 Η Μαντόνα ανέκαθεν προκαλούσε ή δημιουργούσε τάσεις στη μόδα. Η κόρη της Λούρδη μάλλον έχει την επιθυμία να γίνει fashion icon

 

Έχει κάνει τα πιο εκκεντρικά, τα πιο «κουλά», τα πιο προκλητικά ντυσίματα. Αλλά πάντοτε με το μοναδικό της στυλ, και πάντοτε πολύ μπροστά από την εποχή της. Η Μαντόνα ανέκαθεν προκαλούσε ή δημιουργούσε τάσεις στη μόδα. Η κόρη της Λούρδη μάλλον έχει την επιθυμία να γίνει fashion icon. Λίγο δύσκολο βέβαια, αφού δεν φαίνεται να τα καταφέρνει με το στυλ της, που είναι συνήθως… αχταρμάς

Η Λόλα, όπως είναι το νέο της όνομα, εμφανίστηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης με το νέο της μαλλί που έχει βάψει γκρι. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες το ντύσιμο της ήταν εκκεντρικό, αλλά μάλλον λόγω κακογουστιάς αφού συνδύασε κάλτσες και αθλητικά παπούτσια με μίνι φούστα.

Η 18χρονη σπουδάζει τέχνες στο Πανεπιστήμιο του Μίτσιγκαν, όπου είχε φοιτήσει και η μαμά της. Η Μαντόνα έδωσε στην κόρη της τρεις συμβουλές: 1) προσπάθησε να τα κάνεις όλα με μετριοπάθεια 2) προσπάθησε να μην κάψεις όλα τα κύτταρα του εγκεφάλου σου 3) προσπάθησε να πηγαίνεις στο μάθημα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50