search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:50
MENU CLOSE

Η Αμάλ Αλαμουντίν έχει ανορεξία (Photos)

26.06.2015 09:48
Παραίτηση «βόμβα» της Αμάλ Κλούνεϊ από σύμβουλος της κυβέρνησης Τζόνσον - Για ποιο λόγο τα «βρόντηξε» οργισμένη - Media

Απ’ όταν η Αμάλ Αλαμουντίν άρχισε να γίνεται σταρ-στο πλευρό του Τζορτζ Κλούνι-η αδύνατη σιλουέτα της δεν πέρασε απαρατήρητη. 

 

Απ’ όταν η Αμάλ Αλαμουντίν άρχισε να γίνεται σταρ-στο πλευρό του Τζορτζ Κλούνι-η αδύνατη σιλουέτα της δεν πέρασε απαρατήρητη. Ούτε βέβαια, και το στυλ της, γουστόζικο αλλά «τσουχτερό» στις τιμές.

Τώρα πια όμως, η σύζυγος Κλούνι έχει γίνει «σκιά» του εαυτού της. Στις τελευταίες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, από βόλτες της στο Λονδίνο, τα χέρια της είναι πιο αδύνατα από ποτέ.

Παρόλο που προσπαθεί να κρύψει την αδυναμία της μέσα σε μια άνετη χακί ολόσωμη φόρμα, τα χέρια της που είναι εκτεθειμένα προκαλούν ανησυχία.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα η 37χρονη δικηγόρος, παρόλο που απολαμβάνει την ξαφνική διασημότητα, δεν μπορεί να την διαχειριστεί, γεγονός που της έχει προκαλέσει φοβερό στρες. Για αγχωμένη πάντως, μια χαρά αλλάζει τα πανάκριβα συνολάκια της με την ταχύτητα του φωτός…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:50