search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:14
MENU CLOSE

ΚΚΕ κατά Ζωής: «Στο τέλος θα μείνεις μόνο με τον Παναγιώταρο»

26.06.2015 17:14
ΚΚΕ κατά Ζωής: «Στο τέλος θα μείνεις μόνο με τον Παναγιώταρο» - Media

Η «εκρηκτική» συνεδρίαση, όπως εξελίχθηκε, της επιτροπής ΔΕΚΟ, που συνεδρίασε τελικά… απουσία του κληθέντος για εξηγήσεις Γιάννη Στουρνάρα, και που στιγματίστηκε από σκληρούς φραστικούς καυγάδες με αποκορύφωμα το διπλό επεισόδιο που είχε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον βουλευτή του ΚΚΕ Νίκο Καραθανασόπουλος, είχε και συνέχεια…  

 

Η «εκρηκτική» συνεδρίαση, όπως εξελίχθηκε, της επιτροπής ΔΕΚΟ, που συνεδρίασε τελικά… απουσία του κληθέντος για εξηγήσεις Γιάννη Στουρνάρα, και που στιγματίστηκε από σκληρούς φραστικούς καυγάδες με αποκορύφωμα το διπλό επεισόδιο που είχε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον βουλευτή του ΚΚΕ Νίκο Καραθανασόπουλο, είχε και συνέχεια…  

Το σκηνικό της έντασης μεταφέρθηκε λίγο αργότερα στη Διάσκεψη των Προέδρων με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη να καταγγέλλει την Ζωή Κωνσταντοπούλου λέγοντας της πως «στο τέλος θα μείνεις μόνο με τον Παναγιώταρο».

«Εμείς δεν είμαστε σαν τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει 100 φωνές και να τους κοροιδεύει όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Παφίλης ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους και έκανε λόγο για «βρωμιές, ψέματα και συκοφαντίες» που έχουν ωε στόχο «να κρύψουν την υποταγή με τσαμπουκάδες». Συμπλήρωσε μάλιστα πως «όσα είπε ο κ. Καραθανασόπουλος σήμερα τα είχαμε πει και εμείς στην χθεσινή Διάσκεψη των Προέδρων. Η Πρόεδρος όμως υποστήριξε το αντίθετο. Της ζητήσαμε να ανακαλέσει τα ψέματα. Αρνήθηκε και αποχωρήσαμε», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ.

Η θέση του Περισσού για την επιτροπή που έχει συσταθεί για τον έλεγχο του χρέους και για το πόρισμα που εξέδωσε είναι γνωστή. Το χρέος είναι στο σύνολο του παράνομο και ως εκ τούτου διαφωνεί με την συζήτησή του στην Ολομέλεια. «Γι’ αυτό και καταψηφίσαμε την πρόταση για να συζητηθεί το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας στην Ολομέλεια», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παφίλης.

Η «φωτιά» μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του ΚΚΕ «άναψε» κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής ΔΕΚΟ όταν ο βουλευτής του ΚΚΕ χαρακτήρισε ως «καρικατούρα» το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, προτείνοντας στην πρόεδρο της Βουλής: «Αν έχετε τα κότσια να πείτε στην κυβέρνηση να διαγράψει μονομερώς το χρέος. Εμείς ως ΚΚΕ αυτό λέμε» και με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να κατηγορεί το ΚΚΕ για «διγλωσσία», αναφέροντας ότι στις Διασκέψεις των προέδρων λέει άλλα και στις δημόσιες συνεδριάσεις υποστηρίζει άλλα πράγματα.   

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:03