search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:37
MENU CLOSE

Γνωστός συνθέτης είπε ΟΧΙ στην παραχώρηση τραγουδιού του στον ΣΕΒ για σποτ υπέρ του ΝΑΙ

02.07.2015 07:04
Γνωστός συνθέτης είπε ΟΧΙ στην παραχώρηση τραγουδιού του στον ΣΕΒ για σποτ υπέρ του ΝΑΙ - Media

Αρνήθηκε να παραχωρήσει τραγούδι του «Το Βαλς της Ουτοπίας» για σποτ του ΣΕΒ υπέρ του ΝΑΙ, έναντι σοβαρής αμοιβής και αισθάνθηκε ανακούφιση.

 

Αρνήθηκε να παραχωρήσει τραγούδι του «Το Βαλς της Ουτοπίας» για σποτ του ΣΕΒ υπέρ του ΝΑΙ, έναντι σοβαρής αμοιβής και αισθάνθηκε ανακούφιση.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Καζαντζής όπως γνωστοποίησε στον λογαριασμό του στο Facebook ενημερώθηκε από την ΑΕΠΙ ότι ο ΣΕΒ ζητάει το τραγούδι του «Το Βαλς της Ουτοπίας» για σποτ που ετοίμαζε υπέρ του ΝΑΙ, και μάλιστα έναντι μεγάλης αμοιβής.

Ωστόσο όπως ο ίδιος σχολιάζει δήλωσε «περήφανα ΟΧΙ και ένιωσε τεράστια ανακούφιση! Άντε και καλή αρχή στα ΟΧΙ» καταλήγει ο Γιώργος Καζαντζής.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

“Αγαπητοι φίλοι.
Μόλις με ειδοποίησαν από την ΑΕΠΙ οτι ο Σύλλογος Ελλήνων Βιομηχάνων προετοιμάζει απο σήμερα τηλεοπτικό σποτ καμπάνιας υπέρ του ΝΑΙ, που θα παιχθεί σε όλα τα “κανάλια” και ζήτησε για μουσική “Το Βαλς της Ουτοπίας”,έναντι σοβαρής αμοιβής.
Βέβαια είπα ΟΧΙ και ένοιωσα τεράστια ανακούφιση.
Αντε καλή αρχή στα ΟΧΙ.

Αφιερωμένο σε όλους σας”

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50