search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:29
MENU CLOSE

Γιατί ο Κλιντ Ίστγουντ απέρριψε το ρόλο του James Bond – Ποιοι άλλοι ηθοποιοί έχουν απορρίψει το ρόλο αυτό;

22.07.2015 11:00
Γιατί ο Κλιντ Ίστγουντ απέρριψε το ρόλο του James Bond – Ποιοι άλλοι ηθοποιοί έχουν απορρίψει το ρόλο αυτό; - Media

Ο James Bond, έχει ταυτιστεί με τον Σον Κόνερι, αυτό είναι δεδομένο. Όμως τον ρόλο του διάσημου πράκτορα έχουν απορρίψει 8 διάσημοι ηθοποιοί.

 

Ο James Bond, έχει ταυτιστεί με τον Σον Κόνερι, αυτό είναι δεδομένο. Όμως τον ρόλο του διάσημου πράκτορα έχουν απορρίψει 8 διάσημοι ηθοποιοί. Μετά τον Σον Κόνερι, υπήρξαν ηθοποιοί που ενσάρκωσαν επάξια τον πράκτορα της MI6 και ήρωα του Ίαν Φλέμινγκ, όπως φυσικά ο Ρότζερ Μούρ, ο Τίμοθυ Ντάλτον, ο Πιρς Μπρόσναν και ο Ντάνι Κρέγκ. Όμως κατά το παρελθόν τον ρόλο αυτό έχουν απορρίψει 8 διάσημοι και γοητευτικοί ηθοποιοί.

Συνολικά έχουν γυριστεί 23 ταινίες του James Bond, με την 24η να είναι έτοιμη να βγει στους κινηματογράφους, σύντομα.

Μετά την αποχώρηση του Κόνερι από τον πρωταγωνιστικό ρόλο, οι παραγωγοί απευθύνθηκαν σε έναν άλλο γόη του κινηματογράφου, τον Κλιντ Ίστγουντ. Εκείνος αρνήθηκε ευγενικά με το σκεπτικό πως ο Bond, θα έπρεπε να είναι Άγγλος και να έχει και τη συγκεκριμένη προφορά.

Άλλος ένας ηθοποιός που προτάθηκε να γίνει ο mr Bond πριν από τον Κόνερι, ήταν ο Ρίτσαρντ Μπάρτον. Το κασέ του όμως ήταν εξαιρετικά υψηλό που οι παραγωγοί δεν μπορούσαν να καλύψουν.

Στη συνέχεια ήταν ο Γκάρι Γράντ, αλλά τότε ήταν ήδη 60 ετών και δεν μπορούσε να γυρίσει περισσότερες από μια ταινίες. Ο ηθοποιός απέρριψε την πρόταση λόγω ηλικίας.

Ο πιο αστείος λόγος που ηθοποιός απέρριψε την πρώταση να γίνει James Bond, δόθηκε από τον Ροντ Τέιλορ: «Λυπούμαι αλλά ο ρόλος αυτός είναι πολύ κάτω από τα καλλιτεχνικά μου στάνταρτς»

Πρόταση έγινε και στον Λίαμ Νίσον. Ο «κ. Σίντλερ», αρνήθηκε τον ρόλο ευγενικά λόγω φόρτου εργασίας. Είπε στους παραγωγούς ότι δεν έχει χρόνο για άλλη ταινία και πως η τότε σύντροφος του και νυν σύζυγος του, Νατάσα Ρίτσαρντσον, θα τον χώριζε επειδή θα έλειπε συνέχεια από το σπίτι.

Οι παραγωγοί του James Bond, το 2006, είχαν εντυπωσιαστεί και από τον Αυστραλιανό ηθοποιό Χιου Τζάκμαν. Εκείνος όμως απέρριψε την πρόταση τους και προτίμησε να γίνει ο Wolverine.

Αρνητική απάντηση εισέπραξαν και από τον Γιούιν Μακγκρέκορ. Εκείνη την περίοδο ο ηθοποιός γύριζε το Mulin Rouge με την Νικόλ Κίντμαν

Για τον ρόλο είχε αυτοπροταθεί και ο ηθοποιός Ντόμινικ Ουέστ. Εκείνη την περίοδο ήταν ένας εκ των δυο διεκδικητών του ρόλου μαζί με τον Πιρς Μπρόσναν. Εντελώς ξαφνικά ο Ουέστ, αποσύρθηκε πριν οι παραγωγοί ανακοινώσουν τον νέο James Bond.

 

 

 

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50