search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:07
MENU CLOSE

Στάση εργασίας για τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας

05.08.2015 05:44
Χαλκιδική: Επιχειρηματίας έδειρε ελεγκτές του ΕΦΚΑ - Ζητούν παραδειγματική τιμωρία - Media

Μετ’ εμποδίων θα πραγματοποιηθούν οι πτήσεις σήμερα Τετάρτη, λόγω της στάσης εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας από τις 14:00 έως τις 18:00.

 

Μετ’ εμποδίων θα πραγματοποιηθούν οι πτήσεις σήμερα Τετάρτη, λόγω της στάσης εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας από τις 14:00 έως τις 18:00.

Η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος ζητά την νομοθετική επίλυση του ζητήματος της σύστασης παρόχου υπηρεσιών αεροναυτιλίας, σε εναρμόνιση με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς.

Τονίζουν πως η δημιουργία του ανεξάρτητου φορέα συνιστά «απαραίτητη προϋπόθεση» για τον διαχωρισμό των λειτουργιών της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, ιδιαίτερα όταν «καταρτίζεται το σχέδιο σύμβασης για την παραχώρηση των 14 (περιφερειακών) αεροδρομίων σε ιδιώτη επενδυτή».

Παράλληλα, οι ελεγκτές προειδοποιούν ότι αν δεν υπάρξει ανταπόκριση, από πλευράς του υπουργείου Μεταφορών θα κλιμακώσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις, αρχίζοντας από τις 14 Αυγούστου, παραμονή Δεκαπενταύγουστου, με δύο τετράωρες στάσεις εργασίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50