search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:08
MENU CLOSE

Ο Σάκης Ρουβάς στη νέα ταινία της Αθηνάς Τσαγγάρη (Video & Photos)

07.08.2015 13:49
Ο Σάκης Ρουβάς στη νέα ταινία της Αθηνάς Τσαγγάρη (Video & Photos) - Media

Σε λίγες μέρες, στις 12 Αυγούστου, κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Λοκάρνο η νέα ταινία της Αθηνάς Τσαγγάρη, «Chevalier». 

 

Σε λίγες μέρες, στις 12 Αυγούστου, κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Λοκάρνο (5 έως 15 Αυγούστου), η νέα ταινία της Αθηνάς Τσαγγάρη, «Chevalier». Το σενάριο υπογράφει η σκηνοθέτης («Attenberg») μαζί με τον Ευθύμη Φιλίππου, μόνιμο συνεργάτη του Γιώργου Λάνθιμου.

Στο Chevalier, μία παρέα ανδρών επιστρέφει από μία εκδρομή ψαρέματος. Μία μηχανική βλάβη τους εγκλωβίζει στο σκάφος. Για να περάσουν την ώρα τους αποφασίζουν να παίξουν ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι με τίτλο Chevalier. To Chevalier είναι διασκεδαστικό, αλλά ανταγωνιστικό και κανείς από τους παίκτες δεν θα κατέβει από το σκάφος, εάν δεν υπάρξει νικητής.

Πρωταγωνιστούν: Βαγγέλης Μουρίκης, Σάκης Ρουβάς, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιώργος Κέντρος, Πάνος Κορώνης.

Η σκηνοθέτης με το καστ

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:08