search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:35
MENU CLOSE

Η διαφήμιση κρασιού με τα σεξιστικά υπονοούμενα που έχει διχάσει το Twitter (Video)

14.08.2015 09:01
Η διαφήμιση κρασιού με τα σεξιστικά υπονοούμενα που έχει διχάσει το Twitter (Video) - Media

«Δοκιμάστε τον θάμνο» λέει και δείχνει ένα ποτήρι κόκκινο κρασί ανάμεσα στα πόδια μιας γυναίκας

 

Η διαφήμιση και η ιδέα ανήκει στη Λονδρέζικη εταιρία Saatchi Masius, και διαφημίζει ένα νέο κρασί. Αρχικά εμφανίζεται ένα μοντέλο που φοράει ένα λευκό εφαρμοστό φόρεμα. Στο χέρι της κρατάει ένα ποτήρι κόκκινο κρασί. 

Αναδεύει το περιεχόμενο και μιλάει για την ποιότητα του κρασιού που στοιχίζει μόνο 5,99 δολάρια το μπουκάλι. Το μοντέλο πίνει μια γουλιά, αφήνει ένα επιφώνημα ευχαρίστησης κοιτάζει το ποτήρι και αναλύει τη γεύση που της άφησε ο οίνος.

Και από εκεί και μετά ξεκινάει η πλάκα: Αφήνει το ποτήρι με το κόκκινο κρασί σε ένα τραπέζι, το οποίο όμως βρίσκεται ακριβώς ανάμεσα στα πόδια της. Όταν το μοντέλο λέει «taste the bush» (δοκιμάστε τον θάμνο, λέει επι της ουσίας, αλλά στην αργκό η έκφραση taste the bush, έχει και άλλη έννοια).

Το μοντέλο καταλαβαίνει την «γκάφα» της ξεροκαταπίνει ντροπιασμένη, κοιτάζει χαμηλά ανάμεσα στα πόδια της και στη συνέχεια απομακρύνεται.

Με το που ανέβηκε η διαφήμιση αυτή τα σχόλια στο twitter, γέμισαν. Άλλα ειρωνικά, αλλά με χιούμορ που επικρίνουν την διαφημιστική εταιρία και άλλα λίγο πιο σκληρά. «Κύριοι αυτό είναι τρομερό. Μοιάζει με τρίχες ανάμεσα στα πόδια μιας γυναίκας» γράφει ένας χρήστης, και κάποιος άλλος συμπληρώνει: «ελπίζω το μοντέλο να πληρώθηκε αρκετά για να μας πει ότι είναι αξύριστη.» 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:32