search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:22
MENU CLOSE

Τι γίνεται όταν 2 σιαμαίες ερωτεύονται τον ίδιο άνδρα; (Video)

01.09.2015 08:15
Σπάνια επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία: Κατάφεραν να διαχωρίσουν σιαμαία που ήταν ενωμένα στο κεφάλι  - Media

Η απάντηση στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι μια: Τον μοιράζονται και ζουν και οι 3 μαζί ευτυχισμένοι. 

 

Μένουν σε μια περιοχή του Γάγγη ποταμού και είναι 46 χρονών. Είναι γνωστές σε ολόκληρο τον κόσμο. Όχι απλά επειδή είναι ενωμένες σιαμαίες, αλλά επειδή έχουν 2 κεφάλια, 4 χέρια και έναν κορμό. Έχουν 2 ξεχωριστές καρδιές, ένα κοινό στομάχι και κοινά νεφρά. Το κάτω μέρος του σώματος τους είναι κοινό με 2 πόδια. Ο κόσμος τις ξέρει σαν spider sisters, αδελφές- αράχνη. Τα ονόματα τους όμως είναι Ganga και Jamuna Mondal.

Μέχρι στιγμής στη ζωή τους η λέξη έρωτας δεν υπήρχε στο λεξιλόγιο τους. Ποιος θα μπορούσε να ερωτευτεί αυτές τις δυο γυναίκες. Και όμως η τύχη παίζει περίεργα παιχνίδια. Οι ίδιες μεγάλωσαν μόνες τους αφού οι γονείς τους τις εγκατέλειψαν όταν ήταν νήπια, επειδή θεωρούσαν ότι ήταν κατάρα από το θεό τους.

Ο έρωτας λοιπόν είναι τυφλός και χτύπησε με τα βέλη του τις 2 αδερφές. Τον βρήκαν στο πρόσωπο ενός νέου του Jasimuddin Ahmad. Πλέον μένουν όλοι μαζί και δηλώνουν και οι 3 σφοδρά ερωτευμένοι. Ο Ahmad, δουλεύει και όταν γυρνάει στο σπίτι οι 2 αδερφές τον προσέχουν και τον ξεκουράζουν.

«Όταν πρωτοείδα τον Jasimuddin, κατάλαβα ότι είναι ο άνδρας που θέλω να μοιραστώ τη ζωή μου» θα μιλήσει η μια εξ ονόματος και της άλλης σιαμαία, αδελφή και η άλλη συμπληρώνει: «νιώθουμε γεμάτες. Μας γεμίζει με την αγάπη του και εκείνος.»

Ο ίδιος ο Jasimuddin Ahmad θα πει: «Τις αγαπώ και τις 2 και προσπαθώ να τους δώσω όση αγάπη και φροντίδα μπορώ.» 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50