search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:22
MENU CLOSE

Η ιδιωτική εκπαίδευση και η περίπτωση Παπαδημούλη ως δημόσιο σκάνδαλο…

02.09.2015 08:28
Θερινά σχολεία και πανεπιστήμιο για τα προσφυγόπουλα προωθεί το υπ.Παιδείας - Media

«Η επιβολή ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, δεν αντιβαίνει  προς την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Η Ν.Δ. αντιδρά, γιατί προτιμά την υπερφορολόγιση των αδυνάτων».

 

 

«Η επιβολή ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, δεν αντιβαίνει  προς την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Η Ν.Δ. αντιδρά, γιατί προτιμά την υπερφορολόγιση των αδυνάτων».

Η εξοντωτικά αήθης αυτή δήλωση ανήκει στον εξέχοντα ευρωβουλευτή  του ΣΥΡΙΖΑ, κύριο Δημήτρη Παπαδημούλη.

Πλούσιοι για τον κύριο Παπαδημούλη  δεν είναι για παράδειγμα μερικοί αριστεροί ευρωβουλευτές που έχουν – σύμφωνα με το πόθεν έσχες τους –  εκατομμύρια  ευρώ σε μετοχές, ομόλογα και καταθέσεις, ασφαλισμένα και τοποθετημένα σε σοβαρές και σταθερές  καπιταλιστικές οικονομίες και τον διόλου ευκαταφρόνητο μισθό του ευρωβουλευτή συν τα «τυχερά», αλλά ο μέσος καθημαγμένος και εξαντλημένος από την επτάμηνη λαίλαπα της αριστερής διακυβέρνησης, Έλληνας πολίτης που επιλέγει συνειδητά την ιδιωτική εκπαίδευση από το μπάχαλο της δημόσιας! Είναι πλούσιος ο μικρομεσαίος Έλληνας που θέτει ως πρώτη του προτεραιότητα – με ότι αυτό συνεπάγεται για την καθημερινότητά του – την εκπαίδευση του παιδιού του.

Πλούσιοι για τον κύριο Παπαδημούλη με την επαναστατική ψυχοσύνθεση  είναι το σύνολο των Ελλήνων που στέλνουν τα παιδιά τους στα φροντιστήρια προκειμένου να βοηθηθούν γιατί η δημόσια παιδεία είναι εγνωσμένα ελλιπής και ανεπαρκής. 

Σπάνια γινόμαστε μάρτυρες  σε παρόμοιας  θρασύτητας και αναλγησίας  εξωφρενικές δηλώσεις που προκαλούν τόσο ακραία το δημόσιο αίσθημα…  Η λέξη «ντροπή» είναι ελάχιστη σε σχέση μ’ αυτό που θα έπρεπε να αισθάνεται ο αριστερός ευρωβουλευτής με τις ασφαλείς καταθέσεις του στο εξωτερικό οι οποίες δεν κινδύνεψαν από τα capital controls που φέρουν την υπερήφανη  υπογραφή της αριστερής κυβέρνησης.

Ο κύριος Παπαδημούλης διαθέτει  την ευτυχή άνεση που παρέχει το πλεονέκτημα  της …ηθικής ανωτερότητας των αριστερών να εκδίδουν αγωνιστικά τιτιβίσματα ( ευτελή ιδεοληπτικά μανιφέστα) που προκαλούν αίσθημα αποτροπιασμού και αηδίας. 

Η ισοπεδωτική και ανόητη γενίκευση ότι όποιος στέλνει τα παιδιά του στα ιδιωτικά σχολεία και τα φροντιστήρια  είναι πλούσιος (άρα 23% ΦΠΑ που δεν αντιβαίνει και στην ευρωπαϊκή νομοθεσία!) θυμίζει το «όλοι οι πολιτικοί είναι κλέφτες», «όλοι οι γιατροί παίρνουν φακελάκια», «όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι τεμπέληδες», «όλοι οι Έλληνες είναι διεφθαρμένοι»… 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:22