search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:00
MENU CLOSE

Ρεσιτάλ Ζωής στο 3ο σποτ της Λαϊκής Ενότητας – Αλλάζει… λάστιχο, διαγράφει χρέος! (Video)

11.09.2015 08:01
Ρεσιτάλ Ζωής στο 3ο σποτ της Λαϊκής Ενότητας - Αλλάζει... λάστιχο, διαγράφει χρέος! (Video) - Media

Με μεγάλη δόση χιούμορ και αυτοσαρκασμού η Ζωή Κωνσταντοπούλου πρωταγωνιστεί στο τρίτο σποτ της Λαϊκής Ενότητας.

 

Με μεγάλη δόση χιούμορ και αυτοσαρκασμού η Ζωή Κωνσταντοπούλου πρωταγωνιστεί στο τρίτο σποτ της Λαϊκής Ενότητας.

Το σποτ ξεκινάει δείχνοντας έναν άντρα που κρατάει το πόρισμα της Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου να ρωτά τη Ζωή Κωνσταντοπούλου αν το χρέος πρέπει να πληρωθεί. Η Πρόεδρος της Βουλής τον ρωτά αυστηρά «Τι είπατε;», παραπέμποντας στη μνημειώδους έντασης πρώτη της συνέντευξη στον ΣΚΑΙ και τη Σία Κοσιώνη.

Στη συνέχεια η Ζωή Κωνσταντοπούλου λέει ότι το χρέος δεν πρέπει να πληρωθεί επαναλαμβάνοντας ότι είναι… «αθέμιτο, παράνομο, επονείδιστο, απεχθές και μη βιώσιμο».

Το σποτ σατιρίζει επίσης και το γνωστό δημοσίευμα που ήθελε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να δημιουργεί επεισόδιο σε βενζινάδικο στην Αιδηψό, καθώς τη δείχνει να κρατάει έναν «σταυρό» κια να αλλάζει λάστιχο…

«Τα ψέματα τους έχουν ταχύτητα, η αλήθεια μας διάρκεια. Αψηφίστε τα ψέματα, ψηφίστε για την αλήθεια» λέει στο τέλος του σποτ η Ζωή Κωνσταντοπουλου.

Δείτε το video:

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Νίκο Ευαγγελάτο η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε σχολιάζοντας το σποτ. «Έχει πολλαπλά μηνύματα. Το πρώτο και κυρίαρχο είναι ότι η παραπληροφόρηση και η προπαγάνδα έχουν κοντά πόδια. Για τους απλούς ανθρώπους υπάρχει ένα απλό εργαλείο για την διαγραφή του χρέους και πρέπει να γίνει συνείδηση ότι δεν πρέπει να πληρωθεί. Επίσης έχει σημασία η ψήφος στις 20 Σεπτεμβρίου για να μην επικρατήσει η δύναμη του ψέματος αλλά της αλήθειας».

Όσο για το γεγονός πως… αυτοτρολάρεται για το βενζινάδικο σχολίασε: «Πρέπει να κάνετε όλοι την αυτοκριτική σας. Ήταν ένα γκροτέσκο ψέμα, είχαν αφιερωθεί ώρες σε δελτία ειδήσεων και τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν όλα κατασκευασμένα και ο ίδιος ο πρατηριούχος είπε ότι ουδέποτε έγιναν όλα αυτά».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:58