search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:57
MENU CLOSE

Και το 7ο P.I.C.K. είναι έτοιμο να «λουξάρει»!

11.09.2015 10:37
Η πρώτη χώρα στον κόσμο με δωρεάν συγκοινωνίες - Media

 

Σταθερά εδώ και επτά χρόνια η  Λουξ , η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρία αναψυκτικών  και χυμών στηρίζει όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, αποδεικνύοντας και στην πράξη πως ο αθλητισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας και με την ανάλογη βοήθεια μπορεί να μετατραπεί σε προπύργιο για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Αχαΐας.

Η Λουξ Cola , ένα από τα αγαπημένα αναψυκτικά χιλιάδων καταναλωτών σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό δίνει το όνομά της, στο 7ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ Πάτρας που θα διεξαχθεί στις 3 και 4 Οκτωβρίου 2015, ως μέγας χορηγός και χορηγός- ονομασίας της διοργάνωσης.

Η συγκεκριμένη χορηγία φέτος αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, καθώς έρχεται να ενισχύσει τη διοργάνωση σε μία δύσκολη περίοδο που η Πάτρα έχει ανάγκη από κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια και πρωτοβουλία.

Είναι βέβαιο, πως το 7ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ θα διαμορφώσει ένα θετικό κλίμα με πολλαπλά αναπτυξιακά και οικονομικά οφέλη για την τοπική κοινωνία. Άλλωστε, εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, οι διοργανωτές έχουν δώσει ιδιαίτερη έμφαση στα αναπτυξιακά χαρακτηριστικά του P.I.C.K. και της τουριστικής προβολής της Πάτρας.

Η στήριξη τέτοιων μεγάλων διοργανώσεων από Πατρινές επιχειρήσεις κι όχι μόνο είναι σε κάθε περίπτωση στήριξη της ίδιας της πόλης.

*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες της

διοργάνωσης www.pickpatras.gr, www.facebook.com/pages/PICKPATRAS/225695184137545?fref=ts

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:52