search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:31
MENU CLOSE

Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας μου θύμισε τον Παπαδόπουλο

11.09.2015 11:57
Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας μου θύμισε τον Παπαδόπουλο - Media

Σκληρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η πρόεδρος της Βουλής, μιλώντας στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά παρομοίωσε τον Αλέξη Τσίπρα με τον δικτάτορα Παπαδόπουλο.

 

Σκληρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η πρόεδρος της Βουλής, μιλώντας στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά παρομοίωσε τον Αλέξη Τσίπρα με τον δικτάτορα Παπαδόπουλο.

«Ο Τσίπρας μου θύμισε τον Παπαδόπουλο που ήθελε να βάλει την Ελλάδα στο γύψο» σημείωσε η υποψήφια Βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, και συμπλήρωσε  «νομοθετούσε και καταργούσε νόμους και διατάξεις κατά παραγγελία των δανειστών. Αυτό ήταν μια πλήρης κατάλυση της δημοκρατίας και δεν μπορεί να λέει ένας πρωθυπουργός ότι είναι για το καλό μας. Αυτό είναι λίγο σαν τον γύψο του Παπαδόπουλου», είπε.

Η υποψήφια βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας τόνισε ότι η ομάδα του Μαξίμου – όπως είπε – τοποθέτησε δοτούς στην εκλογική λίστα για να περάσουν μπροστά οι υπουργοί και όχι όσοι εξελέγησαν από το λαό.

Καταλόγισε στο επιτελείο του πρώην πρωθυπουργού οτι θέλησε να ξεγελάσει το λαό με την γρήγορη διάλυση της Βουλής προκειμένου να μην αντιληφθεί τα δεινά του τρίτου μνημονίου τονίζοντας ότι παρά τις δημοσκοπήσεις ο κόσμος δεν δικαιώνει τον Αλέξη Τσίπρα.

Προχώρησε και σε ιδιαίτερα σκληρές αναφορές λέγοντας χαρακτηριστικα πως ο ισχυρισμός του Αλέξη Τσίπρα πως η συμφωνία είναι για το καλό μας θυμίζει το γύψο του Παπαδόπουλου

Αίσθηση προκάλεσε πάντως η  επίθεση που εξαπέλυσε στους  συμβασιούχους του τηλεοπτικού σταθμού της βουλής των οποίων τη σύμβαση δεν ανανέωσε με συνέπεια να μείνουν άνεργοι.

Άμεση ήταν η απάντηση μέσω των Παραπολιτικών 90,1 της εκπρόσωπου του καναλιού της Βουλής Κέλλυ Κοντογεώργη.

Η κ. Κωνσταντόπουλου διαστρεβλώνει τα πραγματικά γεγονότα πρέπει να ενημερωθεί από το περιβάλλον της για το πώς λειτουργεί το κανάλι της βουλής και η δημοσιογραφία.  Αρέσκεται να στοχοποιεί δημοσιογράφους χωρίς επιχειρήματα , απάντησε η δημοσιογράφος.

 

Πηγή: parapolitika.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50