search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:30
MENU CLOSE

Σύρος πρόσφυγας κολυμπάει προς τη Λέσβο με ένα παιδί στην αγκαλιά! (Συγκλονιστικές Photos)

13.09.2015 13:33
Σύρος πρόσφυγας κολυμπάει προς τη Λέσβο με ένα παιδί στην αγκαλιά! (Συγκλονιστικές Photos) - Media

Καθημερινό φαινόμενο έχει γίνει να διαρρέουν φωτογραφίες στο Διαδίκτυο φωτογραφίες με πρόσφυγες που προσπαθούν να φύγουν από τον πόλεμο με όποιον τρόπο μπορούν.

 

Καθημερινό φαινόμενο έχει γίνει να διαρρέουν φωτογραφίες στο Διαδίκτυο με πρόσφυγες που προσπαθούν να φύγουν από τον πόλεμο με όποιον τρόπο μπορούν. Οι φωτογραφίες όμως που δημοσίευσε σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters πραγματικά σοκάρουν.

Σύροι και Αφγανοί πρόσφυγες προσπαθούν να φτάσουν στις ακτές της Λέσβου κολυμπώντας όταν η βάρκα στην οποία επέβαιναν βούλιαξε 100 μέτρα πριν το νησί.

Ένας Σύρος πρόσφυγας προσπαθεί να καταφέρει να φτάσει στο νησί κρατώντας στην αγκαλιά του ένα μικρό παιδί, με την προσπάθειά του να αποτυπώνεται στο φακό του Reuters. 

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία μαζί με άλλες που δείχνουν την προσπάθεια και την αγωνία των προσφύγων για να φτάσουν στη σωτηρία.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50