search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:59
MENU CLOSE

Είναι πιλότος της Formula 1 και… μόλις έβγαλε δίπλωμα οδήγησης!

30.09.2015 13:59
Είναι πιλότος της Formula 1 και… μόλις έβγαλε δίπλωμα οδήγησης! - Media

Είναι από τα πλέον παράδοξα περιστατικά… Ο Μαξ Φερστάπεν συμμετέχει από τον περασμένο Μάρτιο στη Formula 1, αλλά μόλις σήμερα απέκτησε δίπλωμα οδήγησης.

 

Είναι από τα πλέον παράδοξα περιστατικά… Ο Μαξ Φερστάπεν συμμετέχει από τον περασμένο Μάρτιο στη Formula 1, αλλά μόλις σήμερα απέκτησε δίπλωμα οδήγησης.

Ο Βελγοολλανδός πιλότος της Toro Rosso συμπλήρωσε σήμερα τα 18 του και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να περάσει το σχετικό τεστ. «Νόμιμος για να οδηγώ, γεννημένος για να τρέχω», έγραψε στο Twitter ο Φερστάπεν, που έγινε ο νεότερος πιλότος στην ιστορία της Formula 1 όταν συμμετείχε στο Grand Prix της Μελβούρνης σε ηλικία 17 ετών και 166 ημερών.

«Είναι υπέροχο που είμαι 18 ετών και πλέον έχω δίπλωμα οδήγησης. Επιτέλους μπορώ να οδηγώ μόνος μου στο δρόμο, αυτό μου δίνει ανεξαρτησία και νιώθω φανταστικά. Ήταν μια ανακούφιση για μένα που πέρασα τις εξετάσεις. Είχα λίγο άγχος μην κάνω κάποιο λάθος, αλλά όλα πήγαν καλά», τόνισε ο Φερστάπεν, που είναι δωδέκατος στο πρωτάθλημα με 32 βαθμούς και καλύτερη θέση την τέταρτη στην Ουγγαρία.

 

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50