search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:30
MENU CLOSE

Δεν ήταν ακαριαίος ο θάνατος της 21χρονης Μαρίας – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

08.10.2015 08:20
Δεν ήταν ακαριαίος ο θάνατος της 21χρονης Μαρίας - Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση - Media

Τραύματα τα οποία συνάδουν με πτώση από μεγάλο ύψος διαπίστωσε ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς στη νεκροψία-νεκροτομή που διενήργησε στο πτώμα της 21χρονης Μαρίας Νταλιάνη.

 

Τραύματα τα οποία συνάδουν με πτώση από μεγάλο ύψος διαπίστωσε ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς στη νεκροψία-νεκροτομή που διενήργησε στο πτώμα της 21χρονης Μαρίας Νταλιάνη.

Η ιατροδικαστική εξέταση, όπως αναφέρουν πηγές της αστυνομίας, δεν έδειξε ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή, το νεαρό κορίτσι είχε συντριπτικά κατάγματα σε όλο της το σώμα από την πτώση από τον 4ο όροφο και βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ωστόσο ο θάνατος της κοπέλας σύμφωνα με το TheToc, δεν ήταν ακαριαίος.

Η νεαρή είχε τις αισθήσεις της μετά την πτώση. Και τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οδηγούν στο συμπέρασμα πως η 21χρονη Μαρία μπόρεσε να συρθεί προς ένα σημείο του ακάλυπτου όπου το σώμα της δεν φαινόταν και γι’ αυτό επί έξι μέρες δεν την είχε δει κανείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική έρευνα δεν έδειξε σημάδια στραγγαλισμού, πάλης, αλλά ούτε και DNA άλλου ατόμου κάτω από τα νύχια της 21χρονης.

Οι αστυνομικοί φαίνεται ότι αποκλείουν και το ενδεχόμενο μεταφοράς του πτώματος καθώς τα πτωματικά υγρά εντοπίστηκαν σε ένα μόνο σημείο.

Δεν ήταν καλά τελευταία

Το ενδιαφέρον στρέφεται στις καταθέσεις όχι μόνο των γονιών της αλλά και των φίλων της, πολλοί από τους οποίους έχουν πει στην αστυνομία πως η 21χρονη δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση το τελευταίο διάστημα και πως εξαιτίας της κακή της ψυχολογίας είχε παραμελήσει τον εαυτό της και δεν ήθελε να βγαίνει από το σπίτι.

Κατάθεση στην αστυνομία έχει δώσει και ο νεαρός με τον οποίο είχε σχέση αλλά χώρισαν πριν λίγους μήνες.

Φως στην υπόθεση ενδέχεται να ρίξει και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της κοπέλας που έχουν ζητήσει οι αρχές, προκειμένου να διαπιστωθεί με ποιον μίλησε πριν τη μοιραία πτώση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:30