search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:45
MENU CLOSE

Το λεβέντικο ζεϊμπέκικο του Δημήτρη Κουτσούμπα (Video)

10.10.2015 14:47
Το λεβέντικο ζεϊμπέκικο του Δημήτρη Κουτσούμπα (Video) - Media

Αργό, βαρύ και λεβέντικο ζεϊμπέκικο χόρεψε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στο 41ο φεστιβάλ της ΚΝΕ την Παρασκευή.

 

Αργό, βαρύ και λεβέντικο ζεϊμπέκικο χόρεψε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στο 41ο φεστιβάλ της ΚΝΕ την Παρασκευή.

Ο γενικός γραμματέας βρισκόταν στη λαϊκή σκηνή και τραγούδι που ακούγεται είναι το «τραγούδι της ξενιτιάς» σε στίχους Ερρίκου Θαλασσινού και μουσική του Μίκη Θεοδωράκη.

 Όπως ήταν φυσικό, πολύς κόσμος σταμάτησε να δει τον Δημήτρη Κουτσούμπα να χορεύει, ενώ αρκετοί τον τραβούσαν φωτογραφίες και βίντεο.

Ρε 'σεις, έχουμε Γ. Γραμματέα ΛΕΒΕΝΤΙΑ!!!

Posted by Panayiotis Chatjellis on Saturday, October 10, 2015

Το φεστιβάλ της ΚΝΕ στο πάρκο Τρίτση συνεχίζεται και το Σαββάτο, με ομιλία Κουτσούμπα, ενώ θα ακολουθήσει γλέντι με γνωστούς καλλιτέχνες όπως τον Θάνο Μικρούτσικο, τον Γιώργο Μαργαρίτη,  τους Imam Baildi κ.α.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:26