search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:29
MENU CLOSE

Έπεσε με αυτοκίνητο πάνω σε περαστικούς και τους επιτέθηκε με μαχαίρι (Σκληρές Photos)

13.10.2015 13:05
Έπεσε με αυτοκίνητο πάνω σε περαστικούς και τους επιτέθηκε με μαχαίρι (Σκληρές Photos) - Media

Νέα επίθεση με αυτοκίνητο και με μαχαίρι σημειώθηκε σήμερα το πρωί, αυτή τη φορά στο κέντρο της Ιερουσαλήμ, ανακοίνωσε η ισραηλινή αστυνομία.

 

Νέα επίθεση με αυτοκίνητο και με μαχαίρι σημειώθηκε σήμερα το πρωί, αυτή τη φορά στο κέντρο της Ιερουσαλήμ, ανακοίνωσε η ισραηλινή αστυνομία.

Σύμφωνα με σωστικά συνεργεία ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και τουλάχιστον 4 τραυματίστηκαν, ενώ νεκρός είναι και ο δράστης.

Ο δράστης έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε περαστικούς κοντά σε μια στάση λεωφορείου και στη συνέχεια βγήκε από το όχημά του και επιτέθηκε στους περαστικούς με μαχαίρι, πρόσθεσε η αστυνομία, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Ωστόσο σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Ρόιτερς ένας Παλαιστίνιος επιτέθηκε με μαχαίρι σε επιβάτες λεωφορείου στην Ιερουσαλήμ.

Νωρίτερα σήμερα ένας περαστικός τραυματίστηκε στην Ράνανα, μια πόλη βόρεια του Τελ Αβίβ, από επίθεση που δέχθηκε από έναν Παλαιστίνιο με μαχαίρι.

Προσοχή, ακολουθούν σκληρές φωτογραφίες:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:29