search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:38
MENU CLOSE

Το Σάββατο «κληρώνει» για τις ραδιοτηλεοπτικές άδειες

19.10.2015 15:33
Το Σάββατο «κληρώνει» για τις ραδιοτηλεοπτικές άδειες - Media

Γεμάτο και αυτή την εβδομάδα το… κοινοβουλευτικό δελτίο με δυο νομοθετήματα εκ μέρους της κυβέρνησης να εισάγονται προς συζήτηση και ψήφιση μέχρι το ερχόμενο Σάββατο. Τόσο το νομοσχέδιο για τις ραδιοτηλεοπτικές άδειες όσο και το νομοσχέδιο για την σύμβαση παραχώρησης του ΟΔΙΕ. 

 

Γεμάτο και αυτή την εβδομάδα το… κοινοβουλευτικό δελτίο με δυο νομοθετήματα εκ μέρους της κυβέρνησης να εισάγονται προς συζήτηση και ψήφιση μέχρι το ερχόμενο Σάββατο. Τόσο το νομοσχέδιο για τις ραδιοτηλεοπτικές άδειες όσο και το νομοσχέδιο για την σύμβαση παραχώρησης του ΟΔΙΕ. Και τα δυο νομοσχέδια κατατέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας.

Το νομοσχέδιο για τις ραδιοτηλεοπτικές άδειες αναμένεται να… πάρει ακριβώς τον ίδιο δρόμο με την ψήφιση του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα που ακολουθήθηκε την περασμένη εβδομάδα. Μέχρι σήμερα αργά το βράδυ αναμένεται να κατατεθεί το επίμαχο νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ στην Βουλή και με την διαδικασία του «επείγοντος» θα εισαχθεί για επεξεργασία στην Επιτροπή την Τρίτη και την Τετάρτη, με ακρόαση φορέων, και στην συνέχεια στην Ολομέλεια Πέμπτη και Σάββατο προς ψήφιση. Η… ενδιάμεση Παρασκευή μένει κενή καθώς θα βρίσκονται στην Ισπανία η ηγεσία της ΝΔ για τις εκλογές του ΕΛΚ.

Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος θα εισαχθεί το νομοσχέδιο για την παραχώρηση σύμβασης του ΟΔΙΕ που πρακτικά σημαίνει ότι την Τρίτη το νομοθέτημα θα εισαχθεί στην αρμόδια Επιτροπή προς επεξεργασία και την Τετάρτη θα φτάσει στην Ολομέλεια προς ψήφιση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην σειρά, για την τρέχουσα εβδομάδα μάλιστα, «περιμένουν» τόσο η συζήτηση για το προσχέδιο του προυπολογισμού όσο και η συνεδρίαση της επιτροπής «πόθεν έσχες», με τις πληροφορίες να λένε ότι ήδη η συνεδρίαση πάει για το τέλος αυτής της εβδομάδας παρά τον… αρχικό “προγραμματισμό” που την ήθελε να γίνεται στην αρχή αυτής της εβδομάδας, και στην οποία αναμένεται να συζητηθεί η υπόθεση με το «πόθεν έσχες» του Γιώργου Σταθάκη. Ενώ, τέλος, την Παρασκευή στην Ολομέλεια θα μιλήσει, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Αθήνα, ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ…  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:38