search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 13:15
MENU CLOSE

Ο Μπουτάρης εξηγεί γιατί φόρεσε γραβάτα: «Μου την έχουν σπάσει οι Συριζαίοι – Θα βάλω και φουστανέλα» (Photos)

27.10.2015 11:23
Ο Μπουτάρης εξηγεί γιατί φόρεσε γραβάτα: «Μου την έχουν σπάσει οι Συριζαίοι - Θα βάλω και φουστανέλα» (Photos) - Media

Μία ασυνήθιστη εικόνα έδειξε προς τα έξω ο Γιάννης Μπουτάρης καθώς επέλεξε να φορέσει γραβάτα, ενώ αποκάλυψε πως στο κοντινό μέλλον θα τον δούμε και με.. φουστανέλα.

 

Μία ασυνήθιστη εικόνα έδειξε προς τα έξω ο Γιάννης Μπουτάρης καθώς επέλεξε να φορέσει γραβάτα, ενώ αποκάλυψε πως στο κοντινό μέλλον θα τον δούμε και με.. φουστανέλα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στη στήλη του ο Βηματοδότης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έβαλε για τρίτη φορά στη ζωή του γραβάτα και εξήγησε το λόγο:

«Μου την έχουν σπάσει όλοι αυτοί οι Συριζαίοι που εμφανίζονται χωρίς γραβάτα στις επίσημες εκδηλώσεις. Ο άλλος υποδέχεται τον Πρόεδρο της Γαλλίας χωρίς γραβάτα, ο άλλος πάει στη Σύνοδο Κορυφής χωρίς γραβάτα και με τα χέρια στην τσέπη. Αϊ στο διάολο τους βαρέθηκα και είπα στη Θεσσαλονίκη έχουμε διπλή γιορτή, θα φορέσω γραβάτα για να τους τη σπάσω. Να ξέρουν οι Συριζαίοι ότι έτσι όπως κάνουν, δεν γίνεται επανάσταση», είπε ο κ. Μπουτάρης και αποκάλυψε: «Έχω ράψει και φουστανέλα στη Νάουσα και με την πρώτη ευκαιρία, σε εθνική επέτειο θα εμφανιστώ και με φουστανέλα. Αυτοί χωρίς γραβάτα, εγώ με φουστανέλα.  Και ότι θέλουν ας πουν. Οι Σκωτσέζοι γιατί φορούν Κιλτ;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 13:15