search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:29
MENU CLOSE

Ο Ασεβής κύριος Σεβαστάκης και άλλες τρομαχτικές …παρανοήσεις!

29.10.2015 09:33
Αποσύρει την υποψηφιότητά του από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Σεβαστάκης - Media

Μια βασική σταθερά στον εντελώς ασταθή κυβερνητικό ΣΥΡΙΖΑ όλο αυτό το διάστημα που ταλαιπωρείται (και μας ταλαιπωρεί) στην εξουσία, αποτελεί το μόνιμο μοτίβο ότι παρεννοήθηκαν οι άστοχες, στην καλύτερη των περιπτώσεων, δηλώσεις υπουργών του ή διαπρεπών στελεχών του.

 

Μια βασική σταθερά στον εντελώς ασταθή κυβερνητικό ΣΥΡΙΖΑ όλο αυτό το διάστημα που ταλαιπωρείται (και μας ταλαιπωρεί) στην εξουσία, αποτελεί το μόνιμο μοτίβο ότι παρεννοήθηκαν οι άστοχες, στην καλύτερη των περιπτώσεων, δηλώσεις υπουργών του ή διαπρεπών στελεχών του. Επί των ημερών του αλήστου μνήμης Βαρουφάκη που έκανε περί τις είκοσι δηλώσεις ημερησίως, (όλες αντιφατικές μεταξύ τους), στον ΣΥΡΙΖΑ τα πράγματα ήταν προφανή: οι δηλώσεις της μεγαλοφυΐας (που ήταν τότε) παρεννοούνταν, χώρια που τα διεφθαρμένα ΜΜΕ σκοπίμως και εκ συστήματος αλλοίωναν το υψηλό νόημα των εκάστοτε λεγομένων και των υπολοίπων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ!  Αυτό το βιολί κράτησε και κρατά μέχρι αηδίας… 

Παράλληλα, ωστόσο, αποκαλύπτεται πλέον  και το ολοκληρωτικό πρόσωπο της Αριστεράς. Το πρόσωπο εκείνο που δεν ανέχεται την κριτική, τον διάλογο, την άλλη άποψη, κυρίως όμως εκείνο που με διαβολική ευκολία και αήθη δεξιοτεχνία παραχαράσσει όλες τις αλήθειες.

Οποιοσδήποτε εγκαλεί την κυβέρνηση για το προφανές, είναι υποχείριο σκοτεινών συμφερόντων και λακές του συστήματος σύμφωνα με το ευφάνταστο, γεμάτο επινοήσεις φασιστικοαριστερό ρεπερτόριο, πράγμα που καθιστά αδύνατη την κριτική απέναντι στην «έντιμη» Αριστερά (εκείνη που ξεχνά -λόγω  φόρτου εργασίας και σκληρών και αποτελεσματικών διαπραγματεύσεων- να δηλώσει εκατομμύρια και μετοχές στο πόθεν έσχες της).  Ο ΣΥΡΙΖΑ κατόρθωσε το ακατόρθωτο: να ξοδέψει και κυρίως να γελοιοποιήσει μέσα σε λίγους μήνες όλες τις έννοιες, όλες τις υποθήκες και κυρίως όλους τους άφθαρτους και λειτουργικούς μύθους της Αριστεράς… 

Η παρανόηση λοιπόν -για να επανέλθουμε- είναι ένα αποτελεσματικό επιχείρημα που χρησιμοποιεί στυγνά ο ΣΥΡΙΖΑ. Η πανθομολογούμενη παντελής απουσία αλήθειας κατά την εξάσκηση της πολιτικής του δημιουργεί την ανάγκη μιας συνεχούς ροής τερατωδών ψευδών. Μέσα όμως στην φούρια της κατασκευής τους, ξεφεύγουν αηδιαστικές αλήθειες: όπως αυτή που ξεστόμισε δίχως αιδώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σεβαστάκης ο οποίος ανερυθρίαστα δήλωσε ως εκπρόσωπος «του νέου που ξεμπερδεύει μια και καλή με το παλιό και το σάπιο»  ότι:  «Το πολιτικό κόστος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι, σε σχέση με το κοινό του, από τη δυσαρέσκεια των γονέων των παιδιών των ιδιωτικών σχολείων. Επομένως δεν έχει και κανένα λόγο να το πάρει πίσω»!

Και αυτή η ξεκάθαρη δήλωση παρεννοήθηκε «από τους πουλημένους εκπροσώπους του τύπου» όπως επίσης  και από την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών οι οποίοι είναι προφανέστατα ηλίθιοι και δεν πιάνουν με την πρώτη τα βαθύτερα νοήματα των ιδιοφυών Συριζαίων!  Από εδώ και πέρα αρχίζει ο πιο επικίνδυνος πολιτικός παραλογισμός, εκείνος που σε υποχρεώνει να αποδείξεις το προφανές, το αυταπόδεικτο, το ηλίου φαεινότερον. Ο Δημήτρης Σεβαστάκης, λοιπόν,  ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε ότι πρέπει να παραμείνει ο ΦΠΑ για την ιδιωτική εκπαίδευση στο 23% , αφού δεν αφορά… τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ! 

Υ.Γ.: Πιστεύω βαθύτατα ότι η συνειδητή διαστρέβλωση της προφανούς αλήθειας οδηγεί κατευθείαν στον πιο απάνθρωπο και βδελυρό ολοκληρωτισμό…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26