search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:25
MENU CLOSE

Μπήκε στο τμήμα ψυχολογίας για να… αυξήσει το στήθος της (Photos)

02.11.2015 11:05
Μπήκε στο τμήμα ψυχολογίας για να… αυξήσει το στήθος της (Photos) - Media

Ένα περίεργο τρόπο βρήκε μία 27χρονη από τη Βρετανία για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Η Catherine Byrne ήθελε να γίνει μοντέλο και επιθυμούσε να κάνει αυξητική επέμβαση στο στήθος της και να βελτιώσει το… πρόσωπό της. 

 

Ένα περίεργο τρόπο βρήκε μία 27χρονη από τη Βρετανία για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Η Catherine Byrne ήθελε να γίνει μοντέλο και επιθυμούσε να κάνει αυξητική επέμβαση στο στήθος της και να βελτιώσει το… πρόσωπό της. Δεν είχε όμως τα χρήματα και για να το καταφέρει επέλεξε να κάνει αίτηση και κατάφερε να εισαχθεί σε τμήμα ψυχολογίας σε πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Με το που έγινε δεκτή από το πανεπιστήμιο, ζήτησε δάνειο για να πληρώσει τα δίδακτρα και έλαβε 7000 λίρες.

Παρακολούθησε για μερικές ημέρες τα μαθήματα, αλλά δεν έδωσε ούτε μία λίρα στο πανεπιστήμιο, καθώς προτίμησε να… επενδύσει τα χρήματα σε πλαστικές επεμβάσεις για να αυξήσει το μέγεθος του στήθους της και να βελτιώσει το πρόσωπό της.

Η Catherine σήμερα έχει κάνει το όνειρό της πραγματικότητα καθώς κατάφερε να μπει στη «σελίδα 3» της εφημερίδας “Sun”, όπου φιλοξενεί κοπέλες που φωτογραφίζονται γυμνές, και δουλεύει ως μοντέλο.

Μιλώντας στην εφημερίδα, είπε ότι η επέμβαση στο στήθος της, της έδωσε πολλά περισσότερα για την καριέρα της, από όσα θα μπορούσε να κάνει το πανεπιστήμιο. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:24