search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:38
MENU CLOSE

Κάθε φορά που τον αφόπλιζαν έβγαζε νέο όπλο: Απίστευτη σύλληψη ηλικιωμένου ζευγαριού στον Άλιμο

03.11.2015 15:25
Κάθε φορά που τον αφόπλιζαν έβγαζε νέο όπλο: Απίστευτη σύλληψη ηλικιωμένου ζευγαριού στον Άλιμο - Media

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων συνελήφθησαν το πρωί της Δευτέρας στον Άλιμο, ένας 70χρονος και η 61χρονη σύζυγός του.

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων συνελήφθησαν το πρωί της Δευτέρας στον Άλιμο, ένας 70χρονος και η 61χρονη σύζυγός του.

Συγκεκριμένα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, ο 70χρονος συλληφθείς διαπληκτίστηκε με ένοικο διπλανής πολυκατοικίας με αφορμή την παρουσία κατοικίδιων που τον ενοχλούσαν (γάτες) με αποτέλεσμα να βγάλει όπλο.

Ο αντίδικος τον αφόπλισε, ωστόσο ο ηλικιωμένος δεν πτοήθηκε και έβγαλε νέο όπλο και συνέχισε τις απειλές. Αφοπλίστηκε εκ νέου από περαστικό.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί που συνέλαβαν τον 70χρονο και ακινητοποίησαν τη σύζυγό του. Στην τσάντα της βρέθηκε ακόμη ένα όπλο, ενώ στο αυτοκίνητο του ζευγαριού εντοπίστηκαν άλλα 2 όπλα, ένα εκ των οποίων κλεμμένο.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, απειλής, εξύβρισης και αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:38