search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:13
MENU CLOSE

Άγριες αποδοκιμασίες έξω από τα δικαστήρια για τους δολοφόνους του 2χρονου αγοριού (Video)

04.11.2015 15:51
Άγριες αποδοκιμασίες έξω από τα δικαστήρια για τους δολοφόνους του 2χρονου αγοριού (Video) - Media

Το δρόμο για τις φυλακές παίρνουν ο 23χρονος και η 22χρονη μητέρα του δίχρονου αγοριού, που κατέληξε χθες στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

 

Το δρόμο για τις φυλακές παίρνουν ο 23χρονος και η 22χρονη μητέρα του δίχρονου αγοριού, που κατέληξε χθες στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Σήμερα το πρωί οι δύο κατηγορούμενοι ύστερα από την προθεσμία που είχαν λάβει, προσήλθαν στον ανακριτή Κορίνθου για να απολογηθούν.

Η εισαγγελική αρχή άλλαξε τις κατηγορίες μετά το θάνατο του αγοριού και ο 22χρονος κατηγορείται πλέον για θανατηφόρα σωματική βλάβη, ενώ η μητέρα του άτυχου αγοριού για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο που προκάλεσε θάνατο.

Μετά την απολογία τους, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, διατάχθηκε η προφυλάκιση και των δύο κατηγορουμένων. Ο 23χρονος θα οδηγηθεί στις φυλακές Ναυπλίου, ενώ η 22χρονη θα προφυλακιστεί στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Γιούχα και αποδοκιμασίες

Εξοργισμένοι πολίτες γιούχαραν και έβρισαν έξω από τα δικαστήρια το ζευγάρι.

Το άτυχο αγοράκι από το Κιάτο, το οποίο είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο το Σάββατο άγρια ξυλοκοπημένο από τον 23χρονο φίλο της μητέρας του, υπέκυψε στα τραύματα του το μεσημέρι της Τρίτης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50