search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:37
MENU CLOSE

Καρέ καρέ από κάμερα ασφαλείας η τρομακτική έκρηξη στα γραφεία του ΣΕΒ (Video)

24.11.2015 16:41
ΣΕΒ: Ώρα για επανεκκίνηση της οικονομίας - Media

Κάμερα ασφαλείας από διπλανό φαρμακείο καταγράφει καρέ καρέ τη στιγμή της έκρηξης. Δείτε πως διαλύονται τα πάντα και στο εσωτερικό του φαρμακείου

 

 

Κάμερα ασφαλείας από διπλανό φαρμακείο καταγράφει καρέ καρέ τη στιγμή της έκρηξης. Δείτε πως διαλύονται τα πάντα και στο εσωτερικό του φαρμακείου

Το φαρμακείο απέχει από τα γραφεία του ΣΕΒ, όχι περισσότερο από 70 μέτρα. Η κάμερα ασφαλείας του που λειτουργεί όλη τη νύχτα καταγράφει τα λεπτά να κυλούν. Όταν ξαφνικά γίνεται η έκρηξη.

Το ωστικό κύμα είναι ισχυρότατο. Όπως μπορείτε πολύ καλά να δείτε η βιτρίνα του φαρμακείου γίνεται θρύψαλα, ενώ και τα ράφια στο εσωτερικό του κουνιούνται σαν να γίνεται σεισμός. Η ώρα σύμφωνα με την κάμερα του φαρμακείου είναι 3.43.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 3:35 τα ξημερώματα. Έίχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα στο «Βήμα» και στην «Εφημερίδα των Συντακτών», σχεόν μισή ώρα πριν.  Άγνωστος είπε με αλλοιωμένη τη χροιά της φωνής του: «Έχει τοποθετηθεί βόμβα στο κτήριο του ΣΕΒ στην οδό Ξενοφώντος. Θα γίνει έκρηξη σε 40 λεπτά. Δεν είναι φάρσα».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50