search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:08
MENU CLOSE

Μολότοφ σε δύο… δόσεις στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ – Επίθεση στην κυβέρνηση από τον Ξεκαλάκη

14.12.2015 06:36
Μολότοφ σε δύο... δόσεις στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ - Επίθεση στην κυβέρνηση από τον Ξεκαλάκη - Media

Άγνωστοι έριξαν, το βράδυ της Κυριακής, επτά μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. 

 

Διπλή επίθεση από αγνώστους, που έριξαν μολότοφ, σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.

Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 22:30, οπότε οι άγνωστοι έριξαν επτά μολότοφ. Λίγη ώρα, όμως, πριν από τα μεσάνυχτα, οι άγνωστοι επανήλθαν και έριξαν έξι μολότοφ τη δεύτερη φορά, προκαλώντας υλικές ζημιές στην πρόσοψη του κτιρίου, όπου στεγάζονται τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Για τις δύο αυτές επιθέσεις δεν έγινε κάποια προσαγωγή.

Ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Ξεκαλάκης σχετικά με τη νέα επίθεση έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στις 18 Οκτωβρίου του 2015, κατά την πρώτη φετινή επίθεση που δέχθηκαν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, κάλεσα από το βήμα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ την ηγεσία του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως και την Κυβέρνηση να δώσει τη δέουσα προσοχή και να διαφυλάξει τις ζωές των εργαζομένων και των αστυνομικών που υπηρετούν σ’ αυτά.

Μετά από τόσες επιθέσεις, φαίνεται ότι το μένος των Κυβερνώντων έναντι του ΠΑΣΟΚ, της ιστορίας του και των στελεχών του, τους τυφλώνει τόσο που να θέτουν σε δεύτερη μοίρα τον κίνδυνο που διατρέχουν οι ανθρώπινες ζωές.
Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός πως μετά από τόσες συνεχόμενες επιθέσεις ακόμα τα γραφεία εξακολουθούν να παραμένουν αφύλακτα.
Σε όλα εκείνα τα εξτρεμιστικά στοιχεία που έχουν στοχοποιήσει το ΠΑΣΟΚ τους λέμε πως δε μας τρομάζουν, δε μας λυγίζουν και δε θα μας διώξουν απ’ το σπίτι μας.
Στον Πρωθυπουργό και στην Κυβέρνηση του, τους λέμε για άλλη μια φορά πως οι ανθρώπινες ζωές, οι ζωές των εργαζομένων δεν έχουν χρώμα και είναι χρέος της πολιτείας να τις διαφυλάττει».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:07