search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:03
MENU CLOSE

Πρώην μοναχός διαπρέπει ως μοντέλο γυναικείων εσωρούχων (Photos)

16.12.2015 10:55
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου απαντά στον Βασίλη Ζούλια για τo μίνι φόρεμα - Media

Η 22χρονη Μίμι Τάο είναι πασίγνωστη στην Ασία, όπου πρωταγωνιστεί σε μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες αλλά και διαπρέπει στην πασαρέλα.

 

Η 22χρονη Μίμι Τάο είναι πασίγνωστη στην Ασία, όπου πρωταγωνιστεί σε μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες αλλά και διαπρέπει στην πασαρέλα.

Η ζωή της όμως δεν ήταν πάντα τόσο πετυχημένη καθώς μέχρι πριν από μερικά χρόνια η Μίμι ήταν άνδρας με το όνομα Phajaranat Nobantao, γόνος πλούσιας οικογένειας της ανατολικής Ταϊλάνδης.

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι γονείς της την έστειλαν σε ναό για να γίνει μοναχός, όπου αναγκάστηκε να ξυρίσει το κεφάλι της και να εφαρμόσει περίπου 200 κανόνες συμπεριφοράς.

Όσο βρισκόταν ακόμα στο ναό, ξεκίνησε να παίρνει αντισυλληπτικά για να αυξήσει τις γυναικείες ορμόνες στο σώμα της και μετά από δυο χρόνια, σε μια επίσκεψη του στο σπίτι της, η μητέρα της την απείλησε πως θα την αποκληρώσει.

Δεν πτοήθηκε και συνέχισε το όνειρο της για να γίνει γυναίκα και να έχει μια πετυχημένη καριέρα. Μετά από 6 χρόνια στο ναό, έφυγε και πήγε στην πόλη Pattaya, όπου και έπιασε δουλειά σε ένα καμπαρέ.

Μετά την επιτυχία της στην Ασία, έβαλε σαν στόχο να κατακτήσει και τις πασαρέλες της Νέας Υόρκης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:03