search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:58
MENU CLOSE

Γερμανός ακροδεξιός πολιτικός έχει κάνει τατουάζ την πύλη στρατοπέδου συγκέντρωσης στην πλάτη του! (Photo)

16.12.2015 16:48
Γερμανός ακροδεξιός πολιτικός έχει κάνει τατουάζ την πύλη στρατοπέδου συγκέντρωσης στην πλάτη του! (Photo) - Media
 
Σε πέντε μήνες φυλάκισης καταδικάστηκε ο 27χρονος Γερμανός ακροδεξιός πολιτικός, Μάρσελ Ζεχ, διότι έφερε στην πλάτη του λεπτομερές τατουάζ με την είσοδο του στρατοπέδου συγκέντρωσης του Μπούχενβαλντ.

 

Σε πέντε μήνες φυλάκισης καταδικάστηκε ο 27χρονος Γερμανός ακροδεξιός πολιτικός, Μάρσελ Ζεχ, διότι έφερε στην πλάτη του λεπτομερές τατουάζ με την είσοδο του στρατοπέδου συγκέντρωσης του Μπούχενβαλντ.

Στο τατουάζ συμπεριλαμβανόταν και η ρήση «Jedem das Seine», που σημαίνει «Αυτό που αξίζει στον καθένα».

Το στρατόπεδο συγκέντρωσης του Μπούχενβαλντ συνδέεται με τις πολιτικές γενοκτονίας του Χίτλερ, οι οποίες προκάλεσαν τραγικό θάνατο σε περίπου 6 εκατ. ανθρώπους κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο 27χρονος, ο οποίος είναι μέλος του ακροδεξιού Εθνικού Δημοκρατικού Κόμματος και του Συμβουλίου Επικρατείας της Μπαρνίν, καταδικάστηκε υπό το πρίσμα των νόμων που απαγορεύουν την απεικόνιση των ναζιστικών συμβόλων, ύστερα από δημοσίευση φωτογραφίας της πλάτης του σε πισίνα στο Οράνιενμπουργκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ζεχ φέρει επίσης τατουάζ με τον αετό του Ράιχ στο στομάχι του και με έναν μαύρο ήλιο, ο οποίος θεωρείται σύμβολο της ναζιστικής εποχής, στο αριστερό του χέρι.

Ο 27χρονος έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο, καθώς του είχε επιβληθεί το πρόστιμο των 360 ευρώ τον Ιούνιο επειδή προσποιούνταν τον αστυνομικό για να μάθει τα στοιχεία της ταυτότητας αντιφασιστών διαδηλωτών. Επίσης του είχε επιβληθεί το πρόστιμο των 1.200 ευρώ για προσβολή σε δικαστήριο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50