search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:02
MENU CLOSE

Μητσοτάκης: Είναι αδιανόητο να μην μπορώ να πάω στα Εξάρχεια

16.12.2015 19:25
Μητσοτάκης: Είναι αδιανόητο να μην μπορώ να πάω στα Εξάρχεια - Media

«Για κέντρο ανομίας» στην Αθήνα, έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, εκφράζοντας την αγανάκτησή του για το γεγονός πως ο ίδιος αλλά και οποιοσδήποτε αναγνωρίσιμος δεν μπορεί να πάει στα Εξάρχεια με αφορμή το επεισόδιο του ξυλοδαρμού του Βασίλη Οικονόμου.

 

«Για κέντρο ανομίας» στην Αθήνα, έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο οποίος εξέφρασε την αγανάκτησή του για το γεγονός πως ο ίδιος αλλά και οποιοσδήποτε αναγνωρίσιμος δεν μπορεί να πάει στα Εξάρχεια με αφορμή το επεισόδιο του ξυλοδαρμού του Βασίλη Οικονόμου.

«Θα είμαστε αυστηρότατοι όταν βλέπουμε να συντηρείται ένα καθεστώς ανομίας στο κέντρο της Αθήνας» τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, συμπληρώνοντας «Είναι αδιανόητο εγώ αυτή τη στιγμή να μην μπορώ να πάω στα Εξάρχεια. Κανένας αναγνωρίσιμος δεν μπορεί να πάει στα Εξάρχεια».

«Επί Νέας Δημοκρατίας αισθανόμασταν πιο ασφαλείς γιατί υπήρχε πολιτική βούληση ότι πρέπει να τελειώνουμε με αυτό το καρκίνωμα των αντιεξουσιαστών και των διαφόρων απίθανων αλητών, διότι περί τέτοιων στοιχείων πρόκειται. Αυτοί έχουν προνομιακές σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ και αποδεικνύεται, δυστυχώς, κάθε μέρα ότι έχουν τέτοιες σχέσεις» σημείωσε.

Το απόσπασμα από το 7:58 και έπειτα

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:01