search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:58
MENU CLOSE

Η στιγμή της δολοφονίας της 25χρονης Ντιλέκ Ντογάν από την τουρκική αστυνομία-H Hurriyet έδωσε το βίντεο στη δημοσιότητα (Video)

21.12.2015 21:58
Η στιγμή της δολοφονίας της 25χρονης Ντιλέκ Ντογάν από την τουρκική αστυνομία-H Hurriyet έδωσε το βίντεο στη δημοσιότητα (Video) - Media
 
Η εν ψυχρώ δολοφονία της 25χρονης Ντιλέκ Ντογάν, αναστάτωσε όχι μόνο την Τουρκία αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο τον περασμένο Οκτώβρη.

 

Η εν ψυχρώ δολοφονία της 25χρονης Ντιλέκ Ντογάν, αναστάτωσε όχι μόνο την Τουρκία αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο τον περασμένο Οκτώβρη.

Η νεαρή κοπέλα, θεωρήθηκε ύποπτη από τις τουρκικές αρχές για συμμετοχή στο DHKP/C, το Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο. Σύμφωνα με την μαρτυρία της οικογένειάς της, οι αστυνομικοί την πυροβόλησαν στο στήθος όταν αντιπαρατέθηκε μαζί της για να καλύψουν τα παπούτσια τους πριν μπουν στο σπίτι.  

Στο βίντεο φαίνεται τόσο η αντίδραση της οικογένειάς της, που συγκρατείται με δυσκολία να μην λιντσάρει τους δολοφόνους αστυνομικούς, ενώ η… επιείκεια και η στωικότητα με την οποία οι αστυνομικοί αντιμετωπίζουν την επίθεση των συγγενών δείχνει ότι έχουν «λερωμένη την φωλιά τους».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:58