search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:01
MENU CLOSE

Έξι απίστευτοι χάρτες που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό

04.01.2016 18:31
Έξι απίστευτοι χάρτες που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό - Media

Που ζουν οι περισσότερο «προικισμένοι» άνδρες; Σε ποια χώρα θα πιει κάποιος τη φθηνότερη μπύρα; Που αλλάζουν ερωτικούς συντρόφους σαν τα πουκάμισα; 

 

Που ζουν οι περισσότερο «προικισμένοι» άνδρες; Σε ποια χώρα θα πιει κάποιος τη φθηνότερη μπύρα; Που αλλάζουν ερωτικούς συντρόφους σαν τα πουκάμισα;

Τους χάρτες που στην κυριολεξία «τα σπάνε» στο διαδίκτυο δημιούργησε ένας σπουδαστής γραφιστικής από τη Σλοβακία, ο Μάρτιν Βάρτζικ. Πήρε στοιχεία από αναγνωρισμένους οργανισμούς, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, και αποτύπωσε τους αριθμούς σε χρώματα επάνω στην υδρόγειο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι με τα χρώματα, μπορεί ο καθένας με μια ματιά να συγκρίνει τι συμβαίνει σε κάθε χώρα για συγκεκριμένα θέματα, δίχως να χρειάζεται να ψάξει πολύ.

Η φθηνότερη μπύρα λοιπόν πωλείται στην Κίνα και η ακριβότερη στη Γροιλανδία.

Οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι ζουν στον Καναδά, τη Νορβηγία και την Αυστραλία και οι περισσότερο δυστυχισμένοι στη Ρωσία και σε χώρες της Ανατολικής και Κεντρικής Αφρικής.

Στην Αφρική επίσης ζουν οι άνδρες που η φύση τους έχει προικίσει σημαντικά στα γεννητικά τους όργανα. Στον αντίποδα στις περιοχές της Ινδίας, της Κίνας και της νοτιοανατολικής Ασίας φαίνεται ότι οι άνδρες έχουν μήκος στα γεννητικά τους όργανα, κάτω του μέσου όρου.

Ερωτικούς συντρόφους ανενδοίαστα και σαν τα πουκάμισα αλλάζουν στη Βόρεια και Νότια Αμερική, στις Σκανδιναβικές χώρες και την Τουρκία.

Πόλεμοι γίνονται σε ολόκληρο τον πλανήτη, αλλά οι πιο επικίνδυνες περιοχές βρίσκονται στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή, ενώ ο Καναδάς και η Σουηδία είναι οι ιδανικές χώρες να ζει κάποιος.

Τέλος στην Αυστραλία και την Αγγλία οι εργαζόμενοι εργάζονται λιγότερες ώρες από οπουδήποτε αλλού. Λιγότερες από 40 ώρες την εβδομάδα

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:58