search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:13
MENU CLOSE

Σε ποια στάση να κοιμάστε για να μην βλέπετε εφιάλτες

07.01.2016 18:24
Ποτάμι: Εξόρμηση με τρία βαν σε ολόκληρη την Ελλάδα για τις εκλογές (Photo) - Media

Αν ο ύπνος σας δεν είναι γαλήνιος και ταλαιπωρείστε από εφιάλτες, μία μέθοδος που μπορεί να σας ανακουφίσει είναι να αλλάξετε τη στάση που κοιμάστε.

 

Αν ο ύπνος σας δεν είναι γαλήνιος και ταλαιπωρείστε από εφιάλτες, μία μέθοδος που μπορεί να σας ανακουφίσει είναι να αλλάξετε τη στάση που κοιμάστε.

Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, η στάση στον ύπνο που δεν ελέγχεται κατά τη διάρκεια της νύχτας, συνδέεται με το είδος των ονείρων που μπορεί να δούμε.

Εργασία που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Sleep and Hypnosis κατέγραψε ότι όσοι κοιμούνται στο πλάι και συγκεκριμένα στηριζόμενοι στην αριστερή τους πλευρά βλέπουν συχνότερα εφιάλτες σε σύγκριση με όσους κοιμούνται στηριζόμενοι στη δεξιά τους πλευρά.

Άλλη μελέτη, με μεγαλύτερο δείγμα συμμετεχόντων, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όσοι συνηθίζουν να κοιμούνται μπρούμυτα βλέπουν ευχάριστα όνειρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:12