search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:56
MENU CLOSE

Η Angie, πρώην σύζυγος του Bowie και έρωτας του Mick Jagger δεν θα πάει στην κηδεία για να μείνει στο «Big Brother»

11.01.2016 16:50
Η Angie, πρώην σύζυγος του Bowie και έρωτας του Mick Jagger δεν θα πάει στην κηδεία για να μείνει στο «Big Brother» - Media

Η πρώην σύζυγος του David Bowie και μητέρα του γιου του Ντάνκαν αποφάσισε να συνεχίσει τα γυρίσματα της εκπομπής Celebrity Big Brother αφού έμαθε για τον θάνατο του θρυλικού καλλιτέχνη, ανακοίνωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Channel 5.

 

Η πρώην σύζυγος του David Bowie και μητέρα του γιου του Ντάνκαν αποφάσισε να συνεχίσει τα γυρίσματα της εκπομπής Celebrity Big Brother αφού έμαθε για τον θάνατο του θρυλικού καλλιτέχνη, ανακοίνωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Channel 5.

Η 66χρονη Angie, η οποία πήρε διαζύγιο από τον David Bowie το 1980 έπειτα από 10 χρόνια γάμου, ενημερώθηκε για τον θάνατο του πρώην της συζύγου στο πλατό της εκπομπής, όπου είθισται οι συμμετέχοντες να μην έχουν καμία επικοινωνία με τα μέσα ενημέρωσης ή με την οικογένειά τους.

«Μετά την θλιβερή είδηση του θανάτου του David Bowie σήμερα το πρωί, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Angie Bowie ενημερώθηκε χωρίς την παρουσία καμερών από τους εκπροσώπους της» επισήμανε το δίκτυο σε ένα δελτίο τύπου που έστειλε στο Γαλλικό Πρακτορείο.

«Η ίδια έλαβε την απόφαση να συνεχίσει στο πρόγραμμα. Η απόφασή της να παραμείνει είναι απόλυτα δική της επιλογή και μπορεί να αποχωρήσει οποιαδήποτε στιγμή αλλάξει γνώμη. Επιπλέον, θα λάβει την απαραίτητη υποστήριξη εφόσον τη χρειαστεί» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Η Angie Bowie είχε πει στους συμπαίχτες της στο Big Brother ότι δεν είχε συναντήσει τον πρώην της σύζυγο εδώ και δεκαετίες και προσπαθούσε να τον αποφύγει, σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Η ίδια, στο παρελθόν είχε απαντήσει σχετικά με τα σενάρια που ήθελαν το τραγούδι «Angie» των Rolling Stones να το γράφει ο Jagger για εκείνη λέγοντας «Μη νιώθεις άβολα. Έτσι είναι η ζωή!».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:52