search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:00
MENU CLOSE

Ο Πολάκης στηρίζει τον Πατούλη στην υπόθεση «Ράδιο Αρβύλα»

14.01.2016 10:29
Ο Πολάκης στηρίζει τον Πατούλη στην υπόθεση «Ράδιο Αρβύλα» - Media

Την στήριξή του στον Δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, για το … διαβόητο σκετς της σατιρικής εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», μέσω ανάρτησής του στο Facebook.

 

Την στήριξή του στον Δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, για το … διαβόητο σκετς της σατιρικής εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», μέσω ανάρτησής του στο Facebook.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Π. Πολάκη:

«Με τον Γι’ωργο Πατούλη μας χωρίζει ιδεολογική ,πολιτική και συνδικαλιστική άβυσσος.

«Με τον Γιωργο Πατουλη μας χωριζει ιδεολογικη ,πολιτικη και συνδικαλιστικη αβυσσος. Έχουμε συγκρουστεί πολιτικά από τους συλλόγους ειδικευόμενων στα νοσοκομεία της Αθήνας το 1996 ,στην ειναπ (εγω στην ΑΡΣΙ αυτος στους Νεους Γιατρους),στην ΟΕΝΓΕ μέχρι τις συνελεύσεις της ΚΕΔΕ (εγώ δήμαρχος Σφακίων ,αυτός δήμαρχος Αμαρουσίου). Εκπροσωπούμε διαφορετικές αντιλήψεις, διαφορετικές προοπτικές και για το χώρο της υγείας και της αυτοδιοίκησης.
ΟΜΩΣ αυτόν τον κανιβαλισμό, το εμετικό “χιούμορ” ,τα χυδαία σκιτσάκια που προσβάλλουν με τόσο αηδιαστικό τρόπο αυτόν και την οικογένεια του ,για χάρη της τηλεθέασης, από τους δήθεν υπεράνω και ψαγμένους Ράδιο Αρβύλα ,δεν μπορώ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΡΟΠΟ και να πω ότι επιτέλους και στην πολιτική αντιπαράθεση και στη δημοσιογραφία και στη σάτιρα υπάρχουν ΗΘΙΚΑ ΟΡΙΑ …»

Δείτε εδώ το σκετς που εξόργισε τον Γ. Πατούλη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50