search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:21
MENU CLOSE

Κωστής Χατζιδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης οι νέοι αντιπρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας

18.01.2016 10:11
Κωστής Χατζιδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης οι νέοι αντιπρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας - Media

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε για τους νέους αντιπρόεδρους του κόμματος, οι οποίοι αναλαμβάνουν άμεσα τους ρόλους που τους ανέθεσε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος.

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε για τους νέους αντιπρόεδρους του κόμματος, οι οποίοι αναλαμβάνουν άμεσα τους ρόλους που τους ανέθεσε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος.

Ο Κωστής Χατζηδάκης θα έχει ως βασική αρμοδιότητα τη σύνταξη του κυβερνητικού προγράμματος ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης θα έχει ως βασικό του μέλημα τον συντονισμό του κοινοβουλευτικού έργου.

Για την ανάληψη μιας μεγάλης ευθύνης, έκανε λόγο ο ‘Αδωνις Γεωργιάδης μετά την ανακοίνωση της τοποθέτησής του στη θέση του αντιπροέδρου της ΝΔ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως πρόκειται για ένα υψηλό κομματικό αξίωμα, στο οποίο, όπως είπε, θα βάλει όλες του τις δυνάμεις για να ανταποκριθεί.

«Η Έλλάδα χρειάζεται αλλαγή σελίδας, χρειάζεται να δώσουμε ξανά στον τόπο ελπίδα. Και πιστεύω ότι με τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, αυτό θα το καταφέρουμε» σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία και στον έταιρο αντιπρόεδρο του κόμματος Κωστή Χατζηδάκη.

Αναμένεται η έγκριση, μέσω ψήφου των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, για τις προτάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με τις θέσεις των συντονιστών και τομεαρχών της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:21