17/11/2019 03:08:46

Κόντρα στη Βουλή για τα μπλόκα των αγροτών (Video)

Κόντρα στη Βουλή για τα μπλόκα των αγροτών (Video) - Media

 

Οι κινητοποιήσεις αποτελούν συνταγματικό δικαίωμα, πρέπει όμως να ασκούνται μέσα σε δημοκρατικό πλαίσιο με σεβασμό στους νόμους και τους δημοκρατικούς θεσμούς, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκος Μπόλαρης μιλώντας στη Βουλή και απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Μανώλη Συντυχάκη.

«Όταν εκφεύγουν όμως από τη νομιμότητα τότε αυτοί που τους χρησιμοποιούν εκτίθενται. Διότι όλοι κρινόμαστε, ως πολιτικό σύστημα και από τους στόχους μας και από την πολιτική βούληση και τα μέσα που επιλέγουμε», συμπλήρωσε ο Μάρκος Μπόλαρης.

Για «πολιτική οδοστρωτήρα» που εφαρμόζει η κυβέρνηση κατά των αγρτών έκανε λόγο από την πλευρά του ο βουλευτής του ΚΚΕ Μανώλης Συντυχάκης. Κατηγόρησε την κυβέρνηση πως εξοντώνει τον αγροτικό πληθυσμό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν μπορείτε να βάζετε σιωπητήριο στους αγρότες και την δαγκάνα στο λαιμό». 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.