search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:47
MENU CLOSE

Ο Τούρκος καναλάρχης επιβεβαιώνει ότι… έρχεται στην Ελλάδα

05.02.2016 06:55
Survivor: H προκλητική ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού (Photo) - Media

Ο Τούρκος καναλάρχης Ατζούν Ιλίτζαλι επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του να αποκτήσει κανάλι στην Ελλάδα. 

 

Ο Τούρκος καναλάρχης Ατζούν Ιλίτζαλι επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του να αποκτήσει κανάλι στην Ελλάδα.

 

Μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο τόνισε  «Nαι, ισχύει το ενδιαφέρον μου». Παράλληλα, επαναλάμβανε συνεχώς και με έμφαση πως εμπιστεύεται την ελληνική οικονομία και πως ο ίδιος είναι φιλέλληνας. 

«Θέλουμε να μπούμε στην ελληνική αγορά. Εμπιστεύομαι την Ελλάδα. Εμπιστεύομαι την ελληνική οικονομία δηλαδή και πρόθεσή μας είναι να επενδύσουμε στην Ελλάδα. Ετοιμαζόμαστε βέβαια για το διαγωνισμό, δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα πάρει η διαδικασία αυτή. Στον τηλεοπτικό τομέα έχουμε φτάσει ως εταιρία σε πολύ καλό επίπεδο και στόχος μας είναι να δείξουμε στην Ελλάδα τις ικανότητές μας» τονίζει.

 Ο «Ατζούν», όπως τον ξέρουν όλοι οι Τούρκοι στη γειτονική χώρα, τόνισε πως δεν έχει στόχο να προβάλλει ειδήσεις στο τηλεοπτικό δίκτυο το οποίο θα αγοράσει και επιβεβαιώνει τη συνομιλία του με τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος μάλιστα του υπέδειξε το διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα για τις τηλεοπτικές άδειες. 

«Ναι, το ξέρουν όλοι ότι συναντηθήκαμε. Βέβαια δεν μπήκαμε σε λεπτομέρειες, δεν αναλύσαμε το θέμα, αλλά του εκφράσαμε το ενδιαφέρον μας. Κι εκείνος μας ανέφερε πως θα γίνει ένας διαγωνισμός με διαφάνεια και θα έχουμε δικαίωμα να συμμετάσχουμε. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας θετικός, χαμογελαστός και θερμός άνθρωπος. Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ μαζί του, αλλά ας μη βγάλουμε διαφορετικά συμπεράσματα. Γιατί ο Έλληνας πρωθυπουργός να είναι αρνητικός; Δεν υπάρχει κάτι αρνητικό στο όλο θέμα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:40