search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:05
MENU CLOSE

Μετέδιδε ζωντανά στην τηλεόραση και κάποιος από πίσω, της χούφτωσε το στήθος και της έκανε άσεμνες χειρονομίες (Video)

05.02.2016 15:59
Μετέδιδε ζωντανά στην τηλεόραση και κάποιος από πίσω, της χούφτωσε το στήθος και της έκανε άσεμνες χειρονομίες (Video)  - Media

Η ρεπόρτερ σοκαρίστηκε όπως είναι φυσικό, αλλά συνέχισε να μεταδίδει. Η αστυνομία από το βίντεο αναζητά τους δυο δράστες της επίθεσης.

 

 

Η ρεπόρτερ σοκαρίστηκε όπως είναι φυσικό, αλλά συνέχισε να μεταδίδει. Η αστυνομία από το βίντεο αναζητά τους δυο δράστες της επίθεσης.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης του Γαλλόφωνου Βελγικού τηλεοπτικού σταθμού RTBF, από το φεστιβάλ καρναβαλιού της Κολωνίας. Η ρεπόρτερ Εσμεράλδα Λαβιγιέ είναι στον αέρα και μεταδίδει όσα συμβαίνουν στο φεστιβάλ.

Ξαφνικά πίσω της εμφανίζονται δυο άνδρες, άγνωστης εθνικότητας, που οι αρχές δεν αποκλείουν να είναι και μεθυσμένοι Γερμανοί. Αρχίζουν να φωνάζουν διάφορα σεξιστικά σχόλια, ενώ ένας από αυτούς πλησιάζει τη ρεπόρτερ που έκανε τη δουλειά της, της χουφτώνει το στήθος και στη συνέχεια αρχίζει να κάνει τη χαρακτηριστική κίνηση με τα δυο χέρια του πέρα δώθε.

Σα χέρια του κρατάει ένα ποτήρι προφανώς με μπύρα και σταματάει μόνο με την παρέμβαση κάποιου άλλου ανθρώπου. Μετά το τέλος της σύνδεσης η ρεπόρτερ υπέβαλλε μήνυση στους 2 άγνωστους οι οποίοι εξαφανίστηκαν από τον χώρο και τους αναζητά η αστυνομία.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50