search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:04
MENU CLOSE

Ο πόλεμος… άρχισε

30.11.2009 12:17
oldphotos127167537394.jpg

Όσο ο πόλεμος που κήρυξε με την κυβέρνηση το ΚΚΕ φουντώνει, τόσο πληθαίνουν και οι βολές που δέχεται. Η κυβέρνηση μοιάζει να έχει σύμμαχο το θεσμικό «Βή- μα», το οποίο φαίνεται να υπερθεματίζει στη λογική… Πάγκαλου.

Όσο ο πόλεμος που κήρυξε με την κυβέρνηση το ΚΚΕ φουντώνει, τόσο πληθαίνουν και οι βολές που δέχεται. Η κυβέρνηση μοιάζει να έχει σύμμαχο το θεσμικό «Βή- μα», το οποίο φαίνεται να υπερθεματίζει στη λογική… Πάγκαλου. Στην προσπάθεια να δείξει ότι κινείται κατά του συστήματος και να το εκθέσει στα μάτια των νοικο- κυραίων, προχθές το πρωτοσέλιδο άρθρο σημείωνε ότι το ΚΚΕ μέχρι πρότινος πο- λιτευόταν «πάντα εντός ορίων», ενώ πλέον ακολουθεί την «κινηματική λογική που μέχρι πρότινος αρνούνταν». Χθες, ο Πρετεντέρης το πήγε πολύ παραπέρα αφού χα- ρακτήρισε το ΚΚΕ «πρόβλημα» που χρειάζεται λύση γιατί «αρχίζει να έχει κοινωνικό κόστος που το πληρώνουμε όλοι». Δεν ξέρουμε αν πετυχαίνουν τον σκοπό τους ή τελικά δίνουν πόντους στο ΚΚΕ, αλλά ο υπαινιγμός ότι ένα αριστερό κόμμα πρέπει να δρα με τρόπο «αποδεκτό» μήπως είναι επικίνδυνος για τη δημοκρατία;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:03