search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:52
MENU CLOSE

Προβόπουλος εξερχόμενος…

30.11.2009 12:30
oldphotos127167539369.jpg

Με οξύτητα αντέδρασε η κυβέρνηση στην επισήμανση του επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργου Προβόπουλου, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ήξερε προεκλογικά για το έλλειμμα.

Με οξύτητα αντέδρασε η κυβέρνηση στην επισήμανση του επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργου Προβόπουλου, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ήξερε προεκλογικά για το έλλειμμα. «Μας είπε για μονοψήφιο με τάση για διψήφιο χωρίς καν υπαινιγμό ότι θα φτάσει στο 12,5%», είπε ξερά χτες ο Πεταλωτής, αρνούμενος να απαντήσει αν κάνει καλά τη δουλειά του, επισημαίνοντας μόνο ότι οι ρόλοι είναι διακριτοί και ο καθένας έχει διαφορετική αποστολή. Στην κυβέρνηση λένε ότι ήταν εξαιρετικά άκομψη η απάντηση Προβόπουλου σε παρατήρηση βουλευτών κατά τη διάρκεια παρουσίασης της ενδιάμεσης έκθεσής του, ότι «η χώρα είναι στα πρόθυμα της πτώχευσης». «Αυτά τα είπε ο Γιώργος Παπανδρέου, όχι εγώ», είπε ο διοικητής και τα κυβερνητικά στελέχη τα πήραν στο κρανίο, αφού φάνηκε μια αξι- ολογική κρίση στην τοποθέτηση του πρωθυπουργού, που δεν του αρμόζει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:52