search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:39
MENU CLOSE

Πολύδωρας: Το νομοσχέδιο Παππά χτυπάει τους «νταβατζήδες» – Όσοι αντιδρούν στηρίζουν τη διαπλοκή

10.02.2016 14:46
Κριτική των «53+» για την επιλογή Πολύδωρα - Media

Μια πύρινη ανακοίνωση υπέρ του νομοσχεδίου του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, για τις τηλεοπτικές άδειες εξέδωσε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Βύρων Πολύδωρας.

Επαναφέροντας την αναφορά του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, για «νταβατζήδες», όταν η κυβέρνησή του προωθούσε το νομοσχέδιο για τον «βασικό μέτοχο», ο Βύρων Πολύδωρας αναφέρει πως «με το “νομοσχέδιο Παππά” τίθενται κανόνες εφαρμογής της συνταγματικής νομιμότητας και μπαίνει τέλος στην ασυδοσία των “νταβατζήδων”, όπως έλεγε και ο Κώστας Καραμανλής.»

«Είναι ωραίο να καταγγέλλεται ανέξοδα η “διαπλοκή” καναλαρχών-τραπεζιτών και συστημικών κομμάτων, καθώς και προστατευομένων προσώπων, που “κοσμούν” κατ’ επάγγελμα τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σαλόνια. Νόμιζαν, αρχηγοί και στελέχη κομμάτων της αντιπολίτευσης, ότι μπορούν να τα πράττουν δημοκοπούντες και αβλαβώς. Αλλά έρχεται η ώρα της αλήθειας. Αυτή είναι τώρα», συμπλήρωσε ο κ. Πολύδωρας ο οποίος έχει διατελέσει, επίσης, κυβερνητικός εκπρόσωπος και αρμόδιος υφυπουργός Προεδρίας-Τύπου.

«Όσοι και όποιοι προβάλλουν ωρυόμενοι, με δουλόφρονα φανατισμό μάλιστα, διάφορα «προσχήματα» δικονομικού τύπου για αναρμοδιότητα της Βουλής και άλλα κούφια παρόμοια, που αποσκοπούν στη διαιώνιση του καθεστώτος των βαρόνων της «διαπλοκής», απλά, όχι μόνον αποκαλύπτονται αλλά και εκτίθενται αυτοεξευτελιζόμενοι», τόνισε ο κ Πολύδωρας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50