search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:10
MENU CLOSE

Μάγδα Φύσσα: Ξεσκίστηκε η καρδιά μας για άλλη μία φορά

22.02.2016 06:42
Μ. Φύσσα: Είναι ένας εφιάλτης που δεν έχει τελειωμό - Media

Η Μάγδα Φύσσα, η μητέρα του αδικοχαμένου Παύλου, δεν κρύβει την απογοήτευση και τον πόνο της για την αποφυλάκιση του Γιώργου Ρουπακιά, που κατηγορείται για τη δολοφονία του παιδιού της. 

«Ξεσκίστηκε η καρδιά μας για άλλη μία φορά. Δεν δικάζεται κανείς άλλος όπως δικαζόμαστε εμείς. Ο πόνος δεν σταματάει ούτε στιγμή, ούτε η απώλεια». 
 

Η Μάγδα Φύσσα, η μητέρα του αδικοχαμένου Παύλου, δεν κρύβει την απογοήτευση και τον πόνο της για την αποφυλάκιση του Γιώργου Ρουπακιά, που κατηγορείται για τη δολοφονία του παιδιού της. 

Μιλώντας στη Realnews, λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι ο Ρουπακιάς θα αποφυλακιστεί στις 18 Μαρτίου, λόγω παρέλευσης του ανώτατου εκ του νόμου επιτρεπτού ορίου προσωρινής κράτησης, η Μάγδα Φύσσα παραδέχεται με σπασμένη φωνή πως δεν τους εξέπληξε η απόφαση: 

«Για εμάς ήταν αναμενόμενο. Ομως κάτι πρέπει να γίνει για να συνεχιστεί η δίκη και να είναι όλοι οι κατηγορούμενοι εκεί, γιατί μέχρι τώρα όποιος θέλει έρχεται. Θέλουμε να τιμωρηθούν οι δράστες».

Το ότι πρέπει να συνεχιστεί η δίκη για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, που έχει «κολλήσει» σχεδόν δύο μήνες λόγω της αποχής των δικηγόρων, ζητεί και ο συνήγορος της οικογένειας Φύσσα, Ανδρέας Τζέλης: «Η έκδοση του βουλεύματος θα έπρεπε να αποτελέσει το έναυσμα στα συλλογικά όργανα του Δικηγορικού Συλλόγου, ώστε να δοθεί η άδεια για να συνεχιστεί αυτή η ποινική διαδικασία, η οποία είναι μείζονος ενδιαφέροντος για όλους».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50