search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:20
MENU CLOSE

Η εκπληκτική αντίδραση ενός αυτιστικού παιδιού, όταν η μαζορέτα του σχολείου του ζητά να τη συνοδεύσει στο χορό (Video)

25.02.2016 16:37
Ζάμπλουτος τρώει χυλόπιτα σε πρόταση γάμου και από τα νεύρα του τα σπάει όλα – Της είχε αγοράσει μια Lamborghini σαν δώρο(Video)  - Media

Η εικόνα που έχουμε για τις μαζορέτες είναι πως πρόκειται για πανέμορφες κοπέλες με εκπληκτικά κορμιά, άκαρδες όμως, δίχως συναισθήματα που κάνουν παρέα μόνο με τους γόηδες του σχολείου.

 

Η εικόνα που έχουμε για τις μαζορέτες είναι πως πρόκειται για πανέμορφες κοπέλες με εκπληκτικά κορμιά, άκαρδες όμως, δίχως συναισθήματα που κάνουν παρέα μόνο με τους γόηδες του σχολείου.

Η εικόνα αυτή βέβαια έχει εδραιωθεί από τις διάφορες ταινίες. Η μαζορέτα είναι μια πανέμορφη κοπέλα που όλοι στο σχολείο θέλουν να βγουν μαζί της ραντεβού. Εκείνη δεν κάνει παρέα με παρακατιανούς παρά μόνο με τους γόηδες του σχολείου και εκείνους που είναι οι πλέον δημοφιλείς.

Και όμως στην πραγματική ζωή κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ή τουλάχιστον στην περίπτωση που θα διαβάσετε. Μια μαζορέτα, από τις ομορφότερες του σχολείου της προτίμησε να πάει στο χορό όχι συνοδευόμενη από κάποιον όμορφο της ομάδας ποδοσφαίρου, με τεράστιες πλάτες και ξανθό μαλλί, αλλά με ένα αυτιστικό παιδί.

Και μάλιστα έκανε η ίδια πρόταση στο παιδί, στον φίλο της για να τη συνοδεύσει. Η 17χρονη Μικάλ, από τα δημοφιλέστερα κορίτσια στο σχολείο της στη Φλόριντα και αρχηγός των μαζορετών, εμφανίσθηκε στην τάξη του καλού της φίλου Τζόναθαν, που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού και με μια τούρτα τον ρώτησε εάν θέλει να είναι ο καβαλιέρος της, στον σχολικό χορό.

Ο Τζόναθαν τα έχασε και άρχισε να χοροπηδά από τη χαρά του. Την ίδια στιγμή οι συμμαθητές του δεν πίστευαν στα μάτια τους. Έβλεπαν την ομορφότερη μαζορέτα του σχολείου να δείχνει ένα απίστευτα ανθρώπινο πρόσωπο.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50