search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:55
MENU CLOSE

Επιτέλους, δικαιοσύνη!

02.05.2011 09:18
oldphotos130432340732.jpg

Οι ανησυχούντες για τα ανθρώπινα δικαιώματα όπου γης, πανηγύρισαν  έξω από τον Λευκό Οίκο την «απονομή δικαιοσύνης» για την 11η Σεπτεμβρίου, η οποία (απονομή δικαιοσύνης) συντελέστηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι (του Μπιν Λάντεν).

Οι αμερικανοί, ανησυχούντες για τα ανθρώπινα δικαιώματα όπου γης, πανηγύρισαν την «απονομή δικαιοσύνης» για την 11η Σεπτεμβρίου, η οποία (απονομή δικαιοσύνης) συντελέστηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι (του Μπιν Λάντεν). Δια στόματος του θριαμβολογούντος Προέδρου των ΗΠΑ, και ηγέτη των Δημοκρατικών, επιβεβαιώσαμε για μια ακόμη φορά ότι κατά την επίσημη αμερικανική πολιτική στην απονομή δικαιοσύνης συμπεριλαμβάνεται η φυσική εξόντωση του αντιπάλου, η  οποία εν προκειμένω δεν ήταν και απλή υπόθεση. Πήρε μια δεκαετία και δύο πολέμους κατά της τρομοκρατίας, κατά συνέπεια η αμερικανική «απονομή δικαιοσύνης» κόστισε χιλιάδες ζωές αμάχων και άφησε χιλιάδες παιδιά ορφανά (αν δε τα άφησε «στον τόπο»). Πέρα από το τι κόστισε στην αμερικανική οικονομία και κοινωνία. Κατά τα λοιπά, «justice has been done». Έτσι… Μ.Α.Μ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:50