search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:03
MENU CLOSE

Άκης Τσοχατζόπουλος: Ένα βράδυ μόνος στα επείγοντα του Γεννηματά (Photos)

03.04.2016 08:10
Άκης Πετρετζίκης: Τον Ιανουάριο επιστρέφει στο BBC - Media

Σε χειρουργική επέμβαση στο μάτι για καταρράκτη υποβλήθηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, στο νοσοκομείο “Γεώργιος Γεννηματάς”.

 

Σε χειρουργική επέμβαση στο μάτι για καταρράκτη υποβλήθηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, στο νοσοκομείο “Γεώργιος Γεννηματάς”.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα Real News, από την οποία προέρχονται και οι φωτογραφίες, ο Άκης Τσοχατζόπουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» σε ημέρα γενικής εφημερίας.

Συνοδευόμενος από ένοπλους αστυνομικούς, ο πρώην υπουργός –ο οποίος διαμαρτυρήθηκε στον γιατρό των φυλακών για την όραση του αριστερού του ματιού- οδηγήθηκε στον 3ο όροφο των εξωτερικών ιατρείων, όπου στεγάζεται η οφθαλμολογική κλινική.

Μάλιστα ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον συνοδεύσουν στο καρτοτηλέφωνο, που βρίσκεται στο κυλικείο του Νοσοκομείου προκειμένου να μιλήσει στη σύζυγό του, όπως και συνέβη με τη συνομιλία τους να διαρκεί περίπου 20 λεπτά.  

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση την περασμένη Πέμπτη με τους γιατρούς να τον καθυσηχάζουν πως πρόκειται για μια επέμβαση ρουτίνας.

Πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι ο πρώην υπουργός ρώτησε το νοσηλευτή που τον μετέφερε στο χειρουργείο με αναπηρικό καροτσάκι αν είναι καλός ο γιατρός που θα τον χειρουργήσει με τον δεύτερο να απαντά «Πολύ καλός. Μην ανησυχείς».

Το χειρουργείο διήρκεσε 50 λεπτά και έγινε 25 λεπτά πριν από τη 1 το μεσημέρι. Αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας τον επισκέφτηκε η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη μαζί με το παιδί τους.

Πηγή-Φωτογραφίες: Εφημερίδα Realnews

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:59