search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:29
MENU CLOSE

Ορφανό ρινοκεράκι ξαπλώνει σαν μωρό και δέχεται τις αγκαλιές γυναίκας (Video)

05.04.2016 16:10
Ορφανό ρινοκεράκι ξαπλώνει σαν μωρό και δέχεται τις αγκαλιές γυναίκας (Video) - Media

Ποιος είπε ότι τα ζώα δεν έχουν συναισθήματα; Ποιος είπε ότι δεν επιζητούν όταν είναι μωρά την επαφή και τη μητρική αγάπη. Και όταν δεν την έχουν, τότε την αναζητούν.

 

 

 

Ποιος είπε ότι τα ζώα δεν έχουν συναισθήματα; Ποιος είπε ότι δεν επιζητούν όταν είναι μωρά την επαφή και τη μητρική αγάπη. Και όταν δεν την έχουν, τότε την αναζητούν.

Ο Καμπέλο είναι ένα νεογέννητο ρινοκεράκι που γεννήθηκε στη Νότια Αφρική. Λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του και ενώ έπινε νερό σε κάποια λίμνη με τη μητέρα του, ένας λευκός κρυμμένος πίσω από κάτι θάμνους, πυροβόλησε.

Η πρώτη σφαίρα πέτυχε τη μητέρα στο πόδι, η δεύτερη στο στήθος και η τρίτη στο μάτι. Ο Καμπέλο έμεινε ορφανό. Δεν θα επιζούσε εάν λίγες ώρες αργότερα δεν το έβρισκαν οι εθελοντές κτηνίατροι από την οργάνωση για τα «ορφανά άγρια ζώα» της Νοτίου Αφρικής.  

Το περιέθαλψαν, το τάισαν γιατί πεινούσε, του έδωσαν γάλα, και αφού το εξέτασαν πως δεν είχε τραυματιστεί το πήραν στο τεράστιο πάρκο της οργάνωσης. Εκεί το πρόσεχαν. Μια από τις εθελόντριες, η 24χρονη Λάουρα δέθηκε μαζί του.

Περνούσε όλον της το χρόνο όλη τη μέρα να το φροντίζει, να το πηγαίνει βόλτες, να το ταίζει. Ο Καμπέλο βρήκε στην 24χρονη τη μητέρα που κάποιοι για χόμπι, δολοφόνησαν. Λατρεύει και αυτό το δείχνει και η συμπεριφορά του να ξαπλώνει μαζί με τη Λάουρα και μάλιστα με μεγάλη τρυφερότητα να κουνάει τη μουσούδα του στην κοιλιά της και στους ώμους της καθώς εκείνη το χαϊδεύει  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50